2 entry daha
  • hakkında 1 (bir) adet entry olmasına inanamadığım, yaşayan komedi efsanesi.

    kendisi hakkında anti-komedi/meta-komedi gibi tanımlar var. bildiğimiz komedyenlerin çok dışında bir tarzı vardır.
    genel olarak esprileri uzatarak anlattığı hikayelerden oluşur, özellikle bir standupında 17dk boyunca hikaye anlatıp, varmak istediği noktaya ulaşmıştır.

    kendisinin anti-komedi ile ilgili örneklerinden biri bob saget roast şovunda ne yapacağını sorup, insanları şaşırt, şok olsunlar sözleri sonrası sahnede babasının zamanında verdiği "101 komik şaka" gibi bir kitaptan seçmeceler almış ve herkes tabiki şok olmuştur.
    kendisini bu yönden andy kaufman 'a benzeten çoktur.

    kendisinin ne kadar büyük bir adam olduğunu zamanında daha komik olmalısın dedikleri saturday nigth live yönetimine "ben kendi tarzımı yaparım" diyerek posta koymuş ve kovulmuştur. 1.5 sene sonra kovulduğu şova host olarak çağırılmış ve ilk monologda;
    "bildiğiniz üzere 1.5 sene önce bu şovdan komik olmadığım için kovuldum ve şimdi beni sunucu olarak geri aldılar. ben bu dönemde daha komik olmadım,o zaman bu şov sikkolaştı! bugün size çok kötü bir şov hazırladık" diyip girmiştir.

    anlatarak ne kadar olur bilemem ama bir çok komedyen tarafından çok övülür, çok saygı duyulur ve yaptığı şekilde komedi yapabilecek çok az insan olduğu söylenir.
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap