1 entry daha
  • fiyatına göre çok kalite, mid ses ağırlıklı bir bluetooth hoparlör. üzerinde yer alan sd kart girişine takılacak hafıza kartıyla da müzik dinlenebiliyor. ilaveten aux girişi de mevcut. bluetooth üzerinden ses kalitesi kaynak cihaz ve kayıt kalitesinin durumuna göre değişkenlik gösterebiliyor. samsung note 8 ile müthiş bir ses kalitesi alırken, samsung s4 mini ile berbat bir ses alabildim. en iyi sesi sd kart ve aux girişi ile verdi. yüksek seslerde bozulma olmuyor. üzerindeki dahili mikrofon ile gayet güzel telefon görüşmeleri yapılabiliyor. ama mikrofonu biraz zayıf sanırım uzaklaştıkça karşı taraf sizi duymakta zorlanabiliyor. pil performansı gayet iyi benim kullanım tarzımla yaklaşık olarak 9-10 saat müzik dinlenebiliyor.

    siyah grafiti desenli olan modelini aldım, genel olarak kalite ve performansından çok memnun kaldım. bu fiyat aralığında rakibinin olduğunu düşünmüyorum. aliexpress üzerinden, 20.03.2018 tarihinde 26 dolara satın aldım.

    1 aylık kullanım sonra editi: kesin olarak en iyi ses sd kart ile alınıyor. telefon ile görüşmeler çok keyif vermiyor. ses zaman zaman zayıf gidiyor ve eko yapabiliyor. sd kart/bluetooth/aux arasında kaynak seçimi mevcut tuşlar ile biraz zor olabiliyor. iyi ki almışım diyorum. çok memnunum.

    edit : 2 gün önce mifa a10 plus versiyonu satışa çıktı. normal versiyonundan çok memnunum. plus versiyonunu da sipariş ettim. birini iş yerinde kullanacağım diğerini evde.

    plus versiyonunda; hoparlar gücü 2×10watt, su geçirmezlik ıpx7 seviyesinde, hoparlor kasasinin iki yanina çift bass radyatörü koyulmuş. ats2819 tipi amfi kullanılmış, kasa biraz daha büyük, sarj portu type c olarak güncellenmiş, flash diskten müzik çalma özelliği eklenmiş, şarj süresi kısalmış. fakat kullanım süresi azalmış.

    elime ulaşınca detaylı inceleme ve görüşlerimi paylaşırım... görselini merak edenler aliexpress'ten bakabilir.

    edit: hoparlör bugün elime ulaştı. (bkz: mifa a10 plus)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap