1 entry daha
  • üstteki yazara katılıyorum. asla bulaşılmaması gereken mobilya markasıdır. ürünleri bana göre fiyat performans açısından pahalıdır. alınan konsolun içindeki camlar düşmek üzere, ki daha 1 yıl olmadı.

    ayrıca satış esnasında verdikleri taahhütleri tutmayarak bizi yarı yolda bırakan firma olmuştur. yaklaşık 20 bin tl vererek mobilya aldığımız esnada yakın zamanda taşınacağımızı bu sebepten aldığımız ürünlerin yeni eve montajında bize yardımcı olacaklarsa bu külfetin altına gireceğimi ilettiğimde marka değerlerinin vanessa olma sebebi satıştan sonra verilen hizmetler olduğunu ve konuyla ilgili yardımcı olacaklarını iletmişlerdi. taşınma dönemi gelince böyle bir hizmetimiz yok diyerek resmen yüzüstü bıraktılar.

    konuyla ilgili defalarca yetkili kişileri aradım yaptıkları şey sadece serzenişlerimi geçiştirmek ve satış personellerini edilen taahhütten dolayı suçlamak oldu.

    kendilerinden montaj konusunda yardım alamadığımız için nakliyeci firma da montajı tam olarak yapamadı ve hayvan gibi para verip aldığımız dolabın kurulumu hatalı yapıldı.

    yapılması gereken hatayı bertaraf etmek için montaj ekibini gönderip bizi memnun etmeleriyken oralı bile olmadılar. bu kafa yapısıyla daha çok müşteri kaybedeceksiniz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap