165 entry daha
  • ben ne olacağını anlatayım kısaca,

    tek adam düzeni gelecek, her şekilde gelir oyların çalınması, halkın desteği vs. sonra birileri diktatör var demokrasi getirelim diyecek. ondan sonra sırayla bütün avrupa devletleri biz de dahil oluruz buna diye açıklama yapacaklar. geçen gün fransanın suriye savaşına dahil olma açıklaması gibi olacak.

    ondan sonra iç savaş, yıkım. ırak'ta 4 milyon insan öldü. sebebi neydi saddam'ın biyolojik ve kimyasal silah depolaması (hiç bişi bulamadılar, yalan dolan çıktı). ölmeyenleri de üst üste çıplak şekilde dizip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

    o zaman işte bop eş başkanlığı neymiş vs. anlayacaksınız fakat bu arkadaş çoktan kaçmış olacak. ne cebinizdeki para, ne altınızdaki araba, ne evinizdeki altınlar ne de eviniz para etmeyecek. bu gün ırak hazinesi dünyanın 4 1 yanında sergileniyor. onuda çalmışlar o halktan.

    ondan sonra işte bu malum partinin taraftarları gene yazacaklar. annem 10 tl'ye öpücük veriyordu, şimdi jony'e 10$'a veriyor. allak razı olsun johny'den o annemi öpmezse bize kim bakardı diye. bir de sağda solda 10 tl'ye öpücük veriyorduk şimdi 10$ alıyoruz ekonomik kriz yok diyecekler.

    bu sağcıların ıslak rüyaları bunlar arkadaşlar. bunlara hiç bir şey anlatamazsınız, neyin geldiğini görüp anlayacak kadar kafanız çalışıyorsa kendinizi kurtarmaya bakın. ben bu senaryonun gelişini görmekteyim. saygılar.
189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap