56 entry daha
  • şimdi gençler ben çok fanatik bir galatasaray taraftarıydım. ilkokul ve lise yıllarımda her hafta maçları izler her gün spor gazetesi okurdum satır satır. uefa kupasını aldığımızda oyuncak tabancamla sabaha kadar sokaklarda zıplamış, fener bizi 6-0 yendiğinde ise hüngür hüngür ağlamıştım.

    sonra şike muhabbetleri çıktı gönülden sevdiğimiz şeylerin aslında kirli olduğunu tiyatrodan farksız şeyler olduğunu anladık. e tabi biraz da büyüdük aklımız başımıza gelmeye başladı. astronomik ücretler alan barzo tiplerin taraftara hakaretlerini, triplerini izledik. kim daha çok suçluysa hayatına o kadar daha rahat devam ettiğini anladık. üst düzey siyasi makamların durumlara neden müdahil olduğuna anlam veremedik. para hacmi arttıkça kirlenen her alan gibi, futbolun da bokunun çıktığını, mafyalaştığını gördük. aptal yerine koyulma hissi giderek arttı.

    sonra bu tiyatro tat vermemeye başladı. hint dizisi gibi amk.. hep aynı kurgu.. şimdi bu olaya gelecek olursak pek çok karşıt görüş var. ama hepimiz şu noktada eminiz ki arka planda bir sürü kirli mesele dönmüştür yine. ben sıkıldım gençler, siz de siktir edin. kavga etmeyin boş yere. ara sıra güzel vakit geçirmek için önemli maçları izlerim arkadaşlarla o ayrı. ama inanın gerçek desteğe ihtiyacı olan çok daha güzel şeyler var.

    edit: cumhur gibi olun kendinizi üzmeyin
141 entry daha
hesabın var mı? giriş yap