1 entry daha
  • kendisi türkiyenin sayılı kondisyonerlerinden biridir. antrenörlüğe başladığından beri farklı dallarda profesyonel derecede çalışmıştır ve şuanda da fenerbahçe`de aykut kocaman yönetimi ile devam etmektedir. aykut kocaman ile ankaraspor zamanı tanışmış ve o zamandan beri beraber çalışmaktadırlar.
    kendisi benim okulumda antrenman bilgisi derslerini veriyor. türkiye`deki antrenman bilimini doğru dürüst yapan nadir bilim insanlarındandır.
    arkadaşımızın hocamızı kondisyonerlerin sabri`si , selçuk şahin'i diye tanıtması çok üzücüdür. kendisi saygı değer bir akademisyen olup devamlı güncel kalmaya dikkat etmektedir.

    edit: elestirilerden sonra tekrar yazma ihtiyaci duydum. kendisi okulda oldugu kadar sahada da basarilidir ve nsca sertifikasini alan ilk turk bir kac antrenorden biridir. antrenmanlari en ince detaya kadar planlar ve degerlendirip sonuclari karsilastirir. akademide guncel kalarak antrenmanlari dogru bir sekilde guncelleyebiliyor. derslerinden sonra da herkes antrenman bilgisini dogru bir sekilde ogrenmis ve kavramis olur; bu sayede de ogrenciler antrenmani rahatlikla planliyabiliyorlar. zamaninin cogunu calistirdigi takima harcar. tff'nin butun performans egitimlerinin basindadir, bizzat ilgilenir. konyadayken her pazartesi konya'dan istanbula okula lisans ve yuksek lisans dersi vermeye gelmistir. kendisi tam olarak kendini akademiye ve spor bilimine adayan bir egitimcidir.
    gazete: bu
    yapay zeka: bu
    makaleleri: burda
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap