619 entry daha
  • goruntu internete verilmedi ve cifti o halde aileleri basti diyelim. kayseri gibi bir yerde ya vururlar ya da olduresiye doverler. o zaman "kadina siddet!!! bu zihniyetin kurbani bu gencler!!" diye hoykurecek insanlar, turkiye'nin en cok okunan sitelerinden birinde utanmadan birlik olmus, bu gencleri bu akibete surukluyorlar. gerekceye gel: aciklara orospu deniyormus, turbanlilar neler yapiyormus. boyle mi savunuyorsunuz aciklarin hakkini? bu videoyla alakali asil ahlaksizlik bunu cekip internete veren ve burada agizlarindan tukurukler sacan kisilerde.

    yozlasmis dinci zihniyetine nefret kusulmus, ki sonuna kadar hakediyor kusulan nefreti. fakat siz bu zihniyetin faturasini bu iki insana kesmeyi kendinize hak gormekten hic utanmiyor musunuz? ki onlar da bu nefret kustugunuz zihniyetin kurbani zaten. onlar mi uretti bu zihniyeti?

    yaslarinin getirdigi hormon patlamasi var ama cinsellik ya da kadin erkek iliskileri konusunda hicbir fikirleri yok. bu konularda rehberlik eden bir anne baba yok cunku. adet gormeyi kirlenmek olarak algilayan bir toplum bu. kadin bedeni basli basina ayipli, yalnizca banyoda liflenirken gorurler bedenlerini. cinsel durtuler hissetmek mi? aman allahim! bu ne namussuzluktur, ne buyuk bir gunahtir?! utanmalidir kiz kendinden ve bedeninden. ve iste sonuc bu goruntu. eskisi gibi kucuk bir dunyada da yasamiyor artik gencler; internet, tv, sosyal cevre ve daha bir cok uyariciya da maruz kaliyorlar. yaptiklari buyuk yanlis ve terbiyesizlik evet fakat yaptiklari bu hatanin bedelini bir omur boyu odemelerine sebep olacak kisiler olarak sizlerin bu yaptigina ne denir biliyor musunuz? orgutlu cahillik. o dalga gectiginiz laiklik elden gidiyor diyen ihtiyar var ya, siz onun tam tamina karsit cenahisiniz. temelde zerre farkiniz yok.

    siyasi kan davasi yurutmek kimseye bir sey kazandirmaz. zamaninda bagnaz laikler dincileri ezdi; simdi de dinciler ayni seyi yapiyorlar: "onlar bana zulmetti, ben de onlara edecegim". iki dangalak guruh da demiyor ki bu isin bir sonu yok, bir uzlasi zemini bulmak gerek. sonra da kan davasi ilkellik, kan davasi barbarlik. evet, kan davasi ilkellik ve barbarliktir ve siz iki cenah da ilkel ve barbarsiniz. siz ahlaksizca at kosturuyorsunuz olan gercek dindarlara ve gercek sekulerlere oluyor.

    videoyu cekenler, allah'tan korkmuyorlar, zina ediyorlar vs. demisler sanirim; ilk saniyeleri gordukten sonra kapattigim icin duymadim. inandiklarini iddia ettikleri islam, kusuru teshir etmenin, o kusuru tesvik etmeye hizmet ettigini soyler. inandiklarini iddia ettikleri dinin peygamberi, kusurlari teshir etmeyi degil, kusurlu kisileri tovbeye davet etmeyi ogutler. bu dinin en buyuk velilerinden biri de "kusurlari ortmede gece gibi olunuz" der. yani bu videoyu cekip internete verenler, siz islam'a inandiginizi iddia etmeyin sakin. sizin yaptiginiz islam'da haramdir.

    bunu haber yapan odatv ve varsa digerleri... haberciliginiz zaten les de, bir kez daha gorduk ki insanliginiz da les.

    bu iki genc insana bir sey olursa kol kola halay cekersiniz artik. ne de olsa yobaz zihniyeti boyle yendiniz degil mi?
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap