41 entry daha
  • izmir'lileri aşağılamak ve onlara çamur atmak için uydurulmuş hayali bir karakter. vardır veya yoktur, doğrudur veya yanlıştır tartışmaya gerek yok. ortada kadına yönelik bir saldırı, bu saldırının içinden türediği bir çürümüşlük ve ahmaklık var. bunun neresini tartışacaksın?

    şimdilerde sermayenin talan ettiği izmir'den gerici-faşistlerin neden nefret ettiklerini ve bu kuyruk acısının neden kaynaklandığını uzun uzun anlatmaya gerek yok. malumunuz, diyerek geçiyorum bu konuyu...

    önemli olan, kadına yönelik saldırı. peki, bahse konu soyut baba karakteri üzerinden izmir'i ve izmir'lileri eleştirenler, çok mu ahlâklılar? örneğin; 6 yaşından itibaren kız çocuklarının evlendirilebileceğini, yurt ve okullarda çocukların tacize/tecavüze uğramasının normal olacağını (bir kereden bir şey olmazmış) vs. savunan kesimde ahlâk kalmış mıdır sizce?

    çürümenin kokusu iyice kesifleşti. bunlar "fikir" beyan ettikleri her an, ortalık pislik kokusundan geçilmiyor. neden mi? kadın düşmanlığı, yalan söylemek, iftira atmak, vs. bunlardan başka üretebilecekleri, ortaya koyup da savunabilecekleri veya sağlam bir şekilde eleştirebilecekleri bir şeyleri yok... akıl hiç yok!
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap