4 entry daha
  • muharremcilerin yine yanlış yoldan yürüdüğünü üzülerek gördüğüm açıklamadır.

    muharrem ince fetullah gülen’in usulüne uygun istenip istenmediğini istanbul adalet sarayına giderek savcılardan öğrenebilir.

    bunu yapmak yerine “abd beni aradı usulüne uygun istememişiz” diyor.

    yarın adalet bakanı çıkıp fetö elebaşının abd’den istendiğine dair belgeleri gösterirse muharrem bey büyük bir güven ve oy kaybına uğramayacak mı?

    o yüzden muharrem sevicilere tavsiyem fazla coşmayın yine yanlış yerden yürüyorsunuz.

    edit: aşağıda bir suser “tabi canim...
    istanbul adalet sarayi'na gidip ilgili bir savciya 'ben fethullah gulen'in usulune uygun bir sekilde istenip istenmedigini ogrenmek istiyorum' diyiverin bakalim, bisi deniycez...” demiş.

    bunu ben bile başsavcıvekilinden öğrenebilmişken cb adayı muharrem ince neden öğrenemiyor anlamadım?

    tabi usulüne uygun istemenin hukuki yollardan değil de televizyon kanalına bağlanıp (bkz: fetö'yü iade et yoksa incirlik noeli abd'de kutlar) diyerek yapıldığını sanan veya buna inananlara laf anlatmak imkansız.*

    edit2: çok soru geliyor. gayet tabi talepname ve belgeleri gönderme işi iki ülkenin adalet bakanlıkları arasında yapılıyor. ancak bunları istanbul ve ankara savcıları hazırlıyor. ben hazırlayan savcı ile görüştüğüm için yukarıdaki şekilde yazdım. muharrem ince adalet bakanlığından da bilgi alabilir istanbul ve ankara başsavcılıklarından da.

    yani bu fetö hukuki yollardan birden çok kez istendi. siyasi yollardan da istendi. muharrem ince’yi arayıp usulüne uygun istenmedi diyen amerikalı şahıs ince’ye usulünü söylesin, ince de bunu açıklasın da herkes bilsin madem.
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap