1880 entry daha
  • su suriyelileri tam olarak nasil gondereceksiniz bi deyiverin.

    her mitingde en cok bunun ustunde durmaniz lazim. bakin yazilanlara gore, 300.000 bin suriyeli bebek turkiye'de dogmus. bu adamlar 15-20 sene sonra, sadece suc isleyen, uyusturucu kaciran, mafya olan, kin ile dolmus terorist olan, kesinlikle ulkeye kulfet bireyler olacak. buna sonuna kadar vurgu yapin.

    boyle bisey soylemiyorsunuz, bende de bir secmen olarak, bu suriyelilerin akibeti ne olacak en cok ilgilendigim konu. evet en az ekonomi kadar! en azindan toplumda bir tepki olsun bari de, su konuyu gormezden gelmesin iktidar kim olacaksa.

    simdi annesi, ablasi, para karsiligi satip evlendirilen, ailesinde sigortali olmayan (bu demek ki, ilerde annesine babasina tamamen bakmak zorunda olacak bu cocuklar), babasini agabeyini zaten savasta kaybetmis, kolu bacagi kopmus insanlarin, senin ulkende hayvan gibi sartlarda yetisen bu cocuklarin, gelecegi hem onlara hem bize zarar, bunu konusun lutfen. bakin, bu konu akp'lileri en cok rahatsiz eden konu. size gelecek karsi elestirinin hic bir sekilde secmende olumsiz bir sey olusturmasi mumkun degil.

    belki simdilik cok buyuk olmayan bu konu, secim icin cok onemli degil gibi gorunebilir. ama diyorsunuz ya gelecek! iste ben cocugumun gelecegini dusunuyorum en fazla. bunu dusunurken de, ulkede milyonlarca ne idugu belirsiz tiplerle yasamasindansa, gitsin almanya'ya, kanada'ya insan gibi yasasin diyorum. bu sekilde dusunen milyonlar olduguna emin olabilirsiniz.
2880 entry daha
hesabın var mı? giriş yap