4453 entry daha
  • tanım: muharrem ince’nin sahip olduğu imkanlara sahip olsaydı, ikinci tura birinci sırada girerdi dediğim cumhurbaşkanı adayı.

    bu sebepten, muharrem ince’nin dürüst ve takdire şayan çalışmaları, kendisinin önünü kapamamakta aslında.

    kendisinin önünü kapayan en makul neden, halkına ihanet etmiş olan medya organlarının iktidarın köpeği olmasından sebep, kendisinin halkın gözünde boy gösterememesidir.

    bu ikiyüzlülüğü asla unutmayacağız sevgili (!) medya mensupları. sizin bu devleti var eden vatandaşı nasıl sattığınızı asla unutmayacağız.

    oğuzhan uğur ile olan ropörtajın etkisi ile bile, birçok ince destekçisinin kalbine dokunabilmeyi başardığını söyleyebilirim.

    o halde, tv ekranlarında boy gösterebilseydi, seçim kampanyasını olması gerektiği gibi yapabilseydi, kendisi erdoğan’ın önünde birinci sırada ikinci tura girerdi. bu kadar açık ve net konuşuyorum.

    bunu söylememdeki sebep partisini desteklemek vs değil; aksine, muhalefetin meral akşener önderliğiyle, muharrem ince fırtınasıyla, temel karamollaoğlu bilgeliğiyle kendine gelmesidir.

    bu “ayrı ama bir o kadar da birleşik olan” güç, mevcut iktidarı, onun yalaka köpeklerini, paraperestleri, namussuzları, tüyü bitmemiş yetimin hakkında kan banyosu yapan dansözleri al aşağı edecek olan tek güçtür.

    bu güç türkiye cumhuriyeti’nin özünü teşkil eden güçtür. bu güç 16 sene boyunca memleketin gözü önünde tiyatro oynayıp, ülkenin sorunlarına çözüm bulamayan, dahası ülkeye yük olan erdoğan-kılıçdaroğlu-bahçeli üçlüsüne şamarı yapıştıracak olan tek güçtür ve türk siyasetinin geleceğidir.

    bu kadın rakiplerinden daha delikanlıdır.

    bu kadın rakiplerinden daha terbiyelidir.

    bu kadın ya herro ya merro sözünün gerçek sahibidir.

    bu ülkeyi akşener-ince-karamollaoğlu yönetmeyecekse, yazıklar olsun türk milletinin tarihine de, geleceğine de.

    edit: yolun açık olsun cumhurbaşkanım.
14334 entry daha
hesabın var mı? giriş yap