3 entry daha
  • kafayı mı yediniz lan siz? nasıl komplo teorisyeni psikopat oldunuz siz?
    mehmet hadimi yakupoğlu chp' nin ysk' daki temsilcisi ve avukatıdır. ysk' daki seçimlerin düzgün işleyip işlemediğini kontrol eder ve bunu parti yönetimine raporlar. sapına kadar chplidir ve seçim hukukunu karşılaştırmalı olarak çok iyi bilir.
    ahhh, keşke chp genel merkezinin ne kadar amatörce iş yaptığını bilseydiniz de mehmet bey' in ne fısıldadığına odaklanmasaysınız!
    toplanın evlatlar;
    size mehmet hadimi yakupoğlu' nun orada ince' nin kulağına ne fısıldadığını söyleyim.

    adilseçim.net adı verilen ve hiçbir zaman kısmi olarak bile çalışmayan 100 (yüz) üzerinden 0 (sıfır) not alan bir sistem kurmuş chp. bununla ilgili şikayetler hadimi bey' e gün boyu geldi zaten, çünkü onun seçim günü görevlerinden biri de adilseçim ile ysk sonuçlarının uyup uymadığını ysk başkanıyla aynı odadan takip etmek. ysk başkanı sadi güven o gece çişe bile giderken telefonunu o odada bırakmak zorunda kaldı.

    fakat dediğim gibi sonuçlar kıyaslanamadı. çünkü aa' dan başka sonuç yok ortada. adilseçim çalışmadı, hiç çalışmadı. çalışıyormuş gibi yaptılar, tutanakları elle saydılar, altından kalkamadılar.

    genel merkezde görevli birkaç arkadaşlarım, dönen bütün boklukları anlattı.

    uzun lafın kısası;
    hadimi bey,ince' nin kulağına eğilip "aplikasyonumuz çalışmıyor, elde ettiğimiz sonuçları ysk' dakilerle kıyaslayamayacağım, bu yüzden hiçbir itirazda bulunamayacağım, bilginiz olsun efendim" diyor.

    ince' nin yüzü düşüyor çünkü "ulan yine bir boku beceremediniz" diye kendi partisine kızıyor.

    aslında bütün bunlara sebep olan ve masum gibi görünen olgu şu:
    aklına sıçtığım sandık görevlileri ve müşahitlerin 6 saatte bir sandık oyu sayamamaları veya ilçe seçim kurullarına teslim edememeleri.
    neden?
    çünkü 1 oyumuz artacak diye güçlü olduğumuz sandıklarda 9-10 kere sayım yapıyoruz. akp bunu görünce göbek atıyor. oylarımız ilçe seçim kurullarına gidene kadar sandık sonuçları açıklanmaya başlıyor ve psikolojik olarak yenik başlıyoruz. ulan şu oyları hemen sayın götürün amk! sizin osuruktan 1 oyunuz yüzünden 400 oy sisteme ertesi gün girilebiliyor. ysk napsın amk!

    "sandıkların başında durun" lafı bize oy kazandırmaktan çok kaybettiriyor, vallahi inanın bu sözüme.

    akpliler güçlü oldukları sandıklarda bir an önce sayıp ulaştırma gayretindeler, çünkü önde başlamak onları iyice kamçılıyor.

    vallahi chp 1 tane bile sandık görevlisi atamasa tayyip aa' ya göre yüzde 60 yerine 45 ile başlardı bu seçime.

    bu seçimde ysk ve aa açısından hiçbir problem olmadı, onlar dosdoğru çalıştılar.

    oy çalındıysa sandık başında çalınmıştır, onu da ancak sandık görevlileri ve müşahitler engelleyebilirdi.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap