43 entry daha
  • teldrasili yakıp yıkan sylvanas liderliğindeki horde ile lordaeron bizimdir bizim kalacak mottosuyla yolan çıkan anduin liderliğindeki alliance savaşı başlamak üzeredir.

    horde ezilenlerin sesi olarak yola çıkarak güney afrika ülkesi zandalar'ı renklerine bağladı.

    alliance altta kalır mı tabiki hayır isminin bile unutulduğu unutulmuş avrupa krallığı kultiras'ı renklerine bağladı

    sadece ülkeler üzerinden tabiki savaş olmaz.

    horde sömürgesi haline gelen suramar, hightmountain ve draenor'dan devşirme futbolcularıda renklerine bağlayarak dahada güçleniyor.

    alliance tarafında ise durumunun vahametini anlayan metroseksüel kralımızın işin içine elini atmasıyla nur yüzlü draenei'ler, sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik dimdik mottosuyla kendilerine gaz veren dark iron dwarf lar ve artık sizde abicim bi taraf seçin ama blood elf gibi görünmeyin talebi üzerine void elf'e dönüşen high elf'lerle beraber güçlü bir ittifak yapmış gibi görünüyor.

    teknik kadroda

    horde tarafında savaşın ilk yarısında sylvanas görünmekte ikinci yarıda horde'un onursal warchief'liğini yürüten pirimiz thrall başkan ile beraber savaşa farklı bir sonuç geleceğini düşünmekteyiz. eski başkan vol'jin'in ruhunun bu savaşı yakından takip ettiğini umuyoruz eğer oralarda bir yerlerdeysen vo'jin reyiz üşüyoruz...

    alliance tarafında kadro farklı şekilde ilerlemektedir. vizesi lordaeron savaşına şu sıralar hazırlanmakta olan tahta erken oturmak zorunda kalan fatih sultan mehmet kılıklı kralımız anduin'imiz , yanında sürekli oğlunun intikamıyla yanıp tutuşan genn greymane ve mana atom bombasından kıl payı kurtulan ve son zamanlarda ciddi derecede delirenjaina proudmore'un etkisiyle alliance savaşa hazır diyebiliriz.

    savaşımızda şuan tarafsız olan tek ırk murloc'lar olarak görünmektedir. terör örgütü naga'nın lideri queen azshara iki tarafada savaş açarak üçüncü bir taraf vurgu yaparak savaşa tepkisini iki tarafada düşmanca bir tavırla sergilemektedir.

    ve son olarak her savaşta olduğu gibi yine karlı çıkacak olanlar zenginler yani goblinler olacaktır. azeroth milyoneri gallywix'in bu savaşa ne denli yatırım yaptığı bilinmemektedir. kahrolsun kapitalizm diyerek yazının sonuna geliyoruz..

    bu sezonda da kadroda kendine yer bulamayan lor'themar theron'a selamlarımızı iletiriz..
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap