5 entry daha
  • 50 farklı kadınla ilişkiye girip "benim evleneceğim kadın bakire olmalıdır" diyen salak tipler gibidir. kısaca namussuzdur.

    bu arada islam inancına göre torpil yoluyla, hak gasp ederek elde ettiğiniz işte çalıştığınız süre boyunca aldığınız tüm maaş, hesabınıza işlenen tüm sigorta primleri, iş yerinde yediğiniz her bir lokma, içtiğiniz her bir yudum hatta soluduğunuz her nefes haramdır. dahası 2 yıl sonra o işten ayrılmış olsanız bile o işi sizin yerinize hak etmiş olan kişinin hayatı boyunca yaşadığı her mağduriyet de sizin eksi hanenize yazılır. kısaca bir kerelik bir günah işledim tövbe ettim gibi salakça bir savunmayla aradan sıyrılmak kolay değildir.

    inanmayanlara söylenecek bir şey yok elbette, vicdani yük hissetmiyorsa yapacak bir şey yok ama inanan kişiler en büyük günahlardan birini, kul hakkını işlediğini bilmeli. bu tipler 20 yıl sonra çocuklarına da "ben sizin boğazınızdan haram lokma geçirmedim" diyecektir. nah geçirmedin.

    bu arada değinmişken, islam inancına göre zina erkeğe de haram, kızlık-erkeklik zarı gibi insan zırvaları dini pek de bağlamaz.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap