3 entry daha
  • bir haftadır kullandığım cihaz. bir yılı aşkın keyone kullanıcı olarak key2'nun başarılı bir keyone upgrade'i olduğunu söyleyebilirim.

    speed key adını verdikleri sistem harika, app'ler arasında ana ekrana dönmeden çok hızlı (instant) şekilde geçiş yapılıyor, gerçekten oyun değiştirici bir özellik.

    kamera keyone'dan çok daha iyi, özellikle profil çekimleri iphone kalitesine yakın. low light çekimlerde ise halen oldukça başarısız ama telefonu ben kamera için alıyorum diyenler zaten bb kullanmasınlar.

    6 gb işlemci çok fark yaratmış, lag, donma, yavaşlama sıfır.

    şarj şimdilik olağan üstü, ortalama bir kullanımla (e-mail, instagram, sahibinden, browser vs kullanılarak) iki tam gün şarj etmeden kullanılıyor.

    yedek parça, servis gibi konular büyük handikap teşkil ediyor.

    update konularında bb her zaman çok başarılı ve türkiye'den de on-a-regular-basis update'ler indirilebiliyor.

    genel sonuç: hoparlörden müzik dinleme, video izleme ve fotoğraf amaçlı cihaz alacaklar uzak durabilir ancak daha çok productivity odaklı kullanıcılar (e-mail, mesajlaşma, office vb programlar vesilesi ile belge üzerinde çalışma vs.) kesinlikle değerlendirmeli.

    physical keyboard (pkb) virtual keyboard'a (vkb) göre çok daha kullanışlı. pkb alışkanlığı olanlar ve vkb'a tam alışamayanlar için bu cihzaz piyasadaki tek seçenek.

    fiyat / performans'ın eleştirilecek bir yanı yok, bu kadar unique bir cihaz için belirlenen fiyat tag'i oldukça makul.

    merak edilen bir konu olursa dilim döndüğünce cevaplayabilirim.

    not: 12 yıldır sadece bb kullanıyorum, yüzde 65 iş odaklı bir kullanıcıyım, sadece kısa dönem (6 ay) iphone 7 kullandım ve piyasada bb (pkb'lu) ürün olduğu sürece bir daha vkb kullanmamayı düşünüyorum.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap