• blackberry keyone'ın geliştirilmiş hali. görüntüde neredeyse hiç bir fark yok.
    haziran 2018'de çıkacakmış.
    telefonlarda fiziksel qwerty klavye keşke daha çok kullanılsa.

    sansürsüz
  • bir kaç dakika içerisinde ny'da tanıtımı yapılacak olan yeni blackberry modelidir.

    canlı izlemek için: live event blackberry key 2 - new york

    bb keyone kullanıcısı olarak, şimdiye kadar edinilen bilgilere bakılırsa upgrade edilmiş ve hataları giderilmiş bir bb keyone'dan öte bir cihaz olmayacağını düşünüyorum.
  • https://m.gsmarena.com/…wide_screens-news-31542.php

    tam bir rezillik.

    fiyatı iyice yükseltmek için iki kameralı olmuş ama ikinci kamera çöp.

    işlemci güncellenmiş tam orta seviye olmuş ama snapdragon 710 yerine 660 kullanılmış.

    sonrada gelip 650 euro istemişler. sen kimsin lan 650 euro talep ediyorsun sonrada ağlıyorsunuz.
  • bir haftadır kullandığım cihaz. bir yılı aşkın keyone kullanıcı olarak key2'nun başarılı bir keyone upgrade'i olduğunu söyleyebilirim.

    speed key adını verdikleri sistem harika, app'ler arasında ana ekrana dönmeden çok hızlı (instant) şekilde geçiş yapılıyor, gerçekten oyun değiştirici bir özellik.

    kamera keyone'dan çok daha iyi, özellikle profil çekimleri iphone kalitesine yakın. low light çekimlerde ise halen oldukça başarısız ama telefonu ben kamera için alıyorum diyenler zaten bb kullanmasınlar.

    6 gb işlemci çok fark yaratmış, lag, donma, yavaşlama sıfır.

    şarj şimdilik olağan üstü, ortalama bir kullanımla (e-mail, instagram, sahibinden, browser vs kullanılarak) iki tam gün şarj etmeden kullanılıyor.

    yedek parça, servis gibi konular büyük handikap teşkil ediyor.

    update konularında bb her zaman çok başarılı ve türkiye'den de on-a-regular-basis update'ler indirilebiliyor.

    genel sonuç: hoparlörden müzik dinleme, video izleme ve fotoğraf amaçlı cihaz alacaklar uzak durabilir ancak daha çok productivity odaklı kullanıcılar (e-mail, mesajlaşma, office vb programlar vesilesi ile belge üzerinde çalışma vs.) kesinlikle değerlendirmeli.

    physical keyboard (pkb) virtual keyboard'a (vkb) göre çok daha kullanışlı. pkb alışkanlığı olanlar ve vkb'a tam alışamayanlar için bu cihzaz piyasadaki tek seçenek.

    fiyat / performans'ın eleştirilecek bir yanı yok, bu kadar unique bir cihaz için belirlenen fiyat tag'i oldukça makul.

    merak edilen bir konu olursa dilim döndüğünce cevaplayabilirim.

    not: 12 yıldır sadece bb kullanıyorum, yüzde 65 iş odaklı bir kullanıcıyım, sadece kısa dönem (6 ay) iphone 7 kullandım ve piyasada bb (pkb'lu) ürün olduğu sürece bir daha vkb kullanmamayı düşünüyorum.
  • geçen hafta denemek için gittim hatsız satın aldım. diğer telefonumu hotspot yaparak wifi üzerinden kullanıyorum.

    blackberry gene yazılım konusunda rakipsiz olduğunu ispatlamış. kısayollar ve pkb üzerinden swipe-up muhteşem. geçiş çok doğal oldu. saat 12'de şarj bitmiyor. gün içinde yapmak istediğim herşeyi hiç bir sorun yaşamadan yapabiliyorum, (dosya iliştirmek, pdf işaretlemek, kaydetmek, geri yollamak, vs.) saç baş yoldurmuyor. bu ikinci haftam, bariz sakinleştim. zaten internette okuduğum yorumlardan beklentim aynı doğrultudaydı. tek sorun telefonun verizon versiyonunun piyasaya çıkıp çıkmayacağı, çıkacaksa bile ne zaman çıkacağı idi.

    ben şahsen daha fazla bekleyemedim gittim gsm aldım, at&t'ye geçeceğim. ama verizon'un kapsama alanından da mahrum kalmak istemediğim için ikinci bir telefon taşımayı planlıyorum. blackberry launcher ile çalışan samsung'u birine hediye edip içi tamamen boşaltılmış bir iphone se kullanmayı düşünüyorum.

    yani demek istediğim şey şu; her türlü olumsuzluğa rağmen blackberry diyorum çünkü hayatı seviyorum ve yaşamayı seçiyorum.
  • fiziksel klavyeye sahip en güncel akıllı telefondur.firmalar keşke fiziksel klavye kullanmaya devam etselerdi.sadece her telefona şöyle bir aksesuar çıkarsalar yeterli aslında ahanda burda
  • yıllar sonra akla gelen eski sevgili gibi girmiştir akla bugün şu olaydan sonra.

    (bkz: 29 ocak 2019 apple ios facetime açığı)

    biraz biraz düşündürtüyor, elimdekini satıp bundan mı alsam diye ama...

    8spor.
  • blackberry tr sayfasi tarafindan, yaklasik
    bir ay sonra, online satisa sunulacagi aciklanan sahaser. ulkeye nihayet gelebiliyor. bir alt modeli olan keyone, acikcasi beni tatmin etmemisti ama bu sefer umitliyim. sabirsizlikla bekliyoruz efendim.
  • blackberry torch aldığımdan beri başka telefon kullanamıyorum, key2 ye passport modelinden geçtim. kullandıkça yüzümde anlamsız bir mutlu gülümseme var, aynısını bizim oğlan kız arkadaşı ile yazışırken yapıyor . eşim telefonumla ilişkimi yanlış anlamaz umarım ... işinizde gücünüzdeyseniz alın kullanın mutlu olursunuz.
  • 128 gb olanı 7000 tl. bilemiyorum altan bu paralar buna verilmez..yaşasın xiaomi spor.
hesabın var mı? giriş yap