2 entry daha
  • türk futbol kulüplerinin öz kaynak modeline dönmesi sart. kulüplerin bu uluslararasi menajer dolandiriciligi sebekesinin elinden kurtulmasi lazim. cok merak ediyorum sadece george becali 'nin türk kulüplerinden kazandigi parayi...

    ayrica bizim bir zamanlar besiktas icin anlattigimiz ama bir türlü dikkate alinmayan öz kaynak modeline dönülmesi sart. bak ? satiyoruz satiyoruz ama gelen yok ? neden ? yok degil mi durumun ? evet... onca satisa ragmen yok. e kardesim altyapinda bine yakin cocuk top oynuyor senin ? bosuna mi besliyorsun bu cocuklari ? senin futbol akademin ne yapar ?

    velhasili, kalkmasi lazim bu sinirsiz yabanci modelinin. 3 yabanci bu ülkeye yeter de artar bile. sözlesmeler tl üzerinden yapilir. hatta 3 yabanciya bile ingiltere'deki gibi u21, genc ve a milli olma sartlari getirilir. hatta görüyor ve arttiriyorum, tff tarafindan ilk 18de en az 5 altyapidan oyuncu olacak sarti da getirilir.

    he yok... simdi cok vizyonerler gelecek "3 yabanci oldugu yillari biliyoruz, sen simdi mugdat'a 10 milyon euro mu vereceksin ?" diyecekler... kardesim... o isler de (ayhan akman'lar, ısmail köybasi'lar...) zaten zamaninda soygundu ama sen 2018 yilinda, bu ekonomik durumunda, 3 yabanci siniri var diye... hala mugdat'a 10 milyon euro verir o zaman benim baskanim diyorsan... ve sonra gidip o baskani destekliyorsan... bravo... üstelik, yabanci siniri yokken de ayni baskanin gidiyor negredo gibi, rvp gibi cöp adamlara ayni milyon eurolari üstelik yillik maas veriyor biraderim... degisen birsey yok. baskan yanlis yapacaksa onu sinirsiz yabanciyla da yapiyor. diyecekler ki "bir daha zor görürsün ucl'de ceyrek final!".. he canim... ceyrek final göre göre bas yardik sinirsiz yabanciyla... yabanci futbolcu demek "borc parayla sefahat yapmak" demek, sen ama o sefahatle bile bir kurus basari yakalayamamissin. en büyük avrupa basarin gs'nin, onda da adamin kac yabancisi kac türk oyuncusu oldugu belli.

    evet kardesim. kusura bakmayin. negredo yerine umut bulut'a katlanmayi bin kere tercih ederim.

    cöpe gidecekse de yurt icinde kalir.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap