3 entry daha
  • sadece telefonla görüşüp, güya hayvanının canının telaşına düşmüş bir insan neden muayene ücreti, taksit vs konularının bu kadar üstünde durur öncelikle bunu sormak lazım.

    iki kere hayati durumla karşılaştım, aklımın ucundan muayene ücret sormak geçmedi.

    neyse zaten sosyal bir devlet olan ülkemizde bile, devlet hastanesine bile gittiğinde muayene ücreti alıyor, sanırım yukarda aklınca bana da seviyesizce laf söylemeye çalışan kişi bu yüzden doktora da mı gitmiyor diye insan merak etmiyor değil

    ayrıca telefonla hocayla görüşmek yerine, kliniğe gitseydi, “hocaya attığı iftira gibi beni de hocanın direktifiyle yazan asker olarak nitelendiren kendini bilmez şahıs” paragöz diye itham ettiği insanın 20-30 sokak kedisini sahiplenip orada baktığını bildiğinden yazdıklarını yazmaya utanırdı diye düşünüyorum.

    hayır tedavide hata yapar, yanlış bir tedavi uygulanır anlarım. neyden şikayetçi olduğu bile belli değil.

    hastanın evinin yakınında farklı veterinere yönlendirmiş, muayene ücreti 150 tlymiş, taksit yapmıyormuş. hemen linç edelim.

    hiç mi araştırmazsın bu adam kaç canı kurtarmış?, benim gibi kaç can sahibi kendisine minnettar.

    tüm tedavi sürecinde yaşadıklarının sinirini buraya yazarak, en son konuştuğu kişiyi anlamsızca, yardımcı olmaya çalıştığı için, karalayıp çıkarmanın mantığı nedir anlamak güç. büyük vicdansızlık..

    özetle ve tanım olarak, gerçekten parayla hiç işi olmayan, işini sadece hayvanın canını düşünerek yapan, pek çok sahipsiz cana bakan güçlü hocanın kliniğidir. kalça çıkığı ve kanser vakalarında gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap