34 entry daha
  • 0,47 l'lik huron mug modellerinden 1 adedi de ben edindim tchibo aracılığıyla. zojirushi mi alsam diye çok gittim geldim ama o kadar para vermeye gönlüm razı gelmedi. benim için 3 kriter önemliydi bu termos olayında, üçünü de karşılıyor. 1 kriter ise benim için önemli değil ancak alanlar için önemli olacaktır, burada idare eder diyebilirim. kriterleri ve sonuçları şöyle sıralayalım.

    -benim ürünü alırkenki asli amacım bilgisayar başında pinekleyeceğim günlerde; kahvemi, çayımı içmeyi unutup soğumasından bıkmamdı. henüz daha çok yeni olduğunu biliyorum ancak ilk kullanım tecrübelerim oldukça yüz güldüren cinsten.
    yeni yapılmış kahveyi termosun kapağını hiç açmadan 2 saat beklettim, açtığımda hala dudaklarımı yakıyordu. kapağını tekrar kapatıp yattım, sabah kalktığımda(yaklaşık 7 saat sonra) hala içilebilecek sıcaklıkta ancak sıcacık değildi.

    -içinde bulunduğumuz yaz günlerinde soğuk tutma özelliğini de beraberinde alabilmek istiyordum. tam su dolu termosun içine 2 buz bırakıp 8 saat sonra baktığımda buzların ikisi de minicik kalmış ancak termostaki su da 0 derecede sabit bekliyordu. bence bu inanılmaz.

    -sıcak içecekleri içerken dudağımın yanmamasını da istiyordum. kaynamış halde termosun kapağını kapatmayıp, içilebilecek kadar soğuttuktan sonra kapatıldığı takdirde hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. saatlerce aynı sıcaklıkta ve dudaklarınızı yakmadan içeceğinizi yudumlayabiliyorsunuz.

    -benim için önemli olmayan ancak diğer alıcılar için önemli olacağını düşündüğüm husus ise sızdırmazlık. dolu termosu elinizde çalkalarsanız dışarı su çıkışı oluyor. bunu sıcak içecekte yaparsanız yanarsınız. çantada taşırsanız beraberinde taşıdığınız eşyalarınız ıslanır.

    benim gibi ev ya da ofis ortamında kullanacaklar için çok iyi bir tercih ancak seyahat için seçenleri üzecektir.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap