4 entry daha
  • fenerbahçe 800 milyon eu borcu da fetö yüzünden yaptı herhalde.
    şikesi aklanmak için federasyonlar değiştirilen kulüp taraftarının başarısızlığını örtmek için her türlü ahlaksızlığı göze aldığının göstergesi bir savunmaya sahip istatistiktir. neymiş efendim galatasaray tabelalarını hep fetö döneminde yapmış. amk fetö mü şampiyon yaptı avrupa'da galatasaray'ı?

    tam bir arap toplumu davranış tarzı. bir öcü belirle. içinden çıkamadığın her durumda topu ona at.

    sen 20 küsür sene aziz yıldırım'a saplanırsan galatasaray'ı defalarca şampiyon yaparsın. başarısız yöneticiyi değiştireceksin. hata yaptığını kabul edeceksin.

    bak ali koç başkan oldu. belki bu sene fenerbahçe başarısız olur bilemiyorum. ama kurulan kadroyu iyi analiz etmek lazım. eljif elmas... evet aziz yıldırım aldı ama kim güvendi? yassin benzia. henüz fenerbahçe taraftarı aldıkları adamın kıymetinin farkında değil. rahatlıkla bu senenin yıldızlarından olacak bir topçu. az sabredin. jailson. barış. berke. reyes... hepsi 25 yaş altı oyuncular. üstelik ayew ve slimani dışında maliyet olarak da oldukça uygun transferler. bunun gibi 2-3 transfer dönemi daha fenerbahçe'ye çok şey kazandıracaktır. hem oyuncu ihracı başlayacak hem de modern futbola uygun, başarı getiren bir kadro oluşacaktır.

    1 günde başarı olmuyor. malesef türk futbolunun hastalığı bu. fenerbahçe hep 1 günde başarı yakalamaya çalıştığı için bu gün olduğu noktada.

    camia ali koç'un arkasında durursa uzun vadeli hamleler orta vadede başarı getirecektir.

    ha ama yobaz zihniyette bir insansanız bir öcü yaratıp suçu ona atarsınız. hadise budur...
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap