102 entry daha
  • --- spoiler ---

    kafamdaki soruları yazacağım sezon finali ile ilgili. adam gibi konuyu bağlamadılar.

    hangi motivasyonla beyaz henry tekrar hapse tıkıldı belli değil. niye müsaade etmedi siyah henry, beyaz henry'nin kendi dünyasına gitmesine.

    dahası var olmaması gereken bir dünyada olduğu için mi insanlarla etkileşime girdiğinde başlarına bir şeyler geliyor beyaz henry'nin, onu da tam anlatmadılar.

    ruth niye öldü alzheimer yüzünden mi intihar mı etti anlamadık.

    gözünden okla vurulan dallama ile sonradan karakolda vurulup ölen redneck'in konu ile alakası ne çözemedik. hani sesi falan bunlar da duydu falan da, ee sonra...

    siyah henry öbür dünyada ne yapıyor ne ediyor havada kaldı. dahası beyaz henry'nin kendi dünyasındaki hamile eşi ne yaptı bilemiyoruz. adam ortadan kayboldu, amann koy götüne ulan, başkasını bulurum mu dedi ? insan bir iki kare oradan bir şeyler paylaşır.

    yine söylüyorum j.j abrahms sikiğinin bulaştığı bir şey izlenmez kardeşim. yani bırakın yönetmenliği, prodüktör olduğu diziyi filmi, yönetmene çay çorba getirdiği bile ortaya çıksa uzak durun.

    amk manyağı hikayeyi yarrak gibi bitirmeyi, açıklanmamış milyon tane olay bırakmayı seviyor. sonra da, " hıamına gene bir sikim anlamadı izleyenler ahahha" diyerek mastürbasyon yapıyordur garanti.

    tanım : muhteşem bir dizi, muhteşem bir şekilde nasıl skip bırakılır onun anlatıldığı dizi

    --- spoiler ---
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap