30 entry daha
  • japonya merkezli, araç içi medya sistemleri üreticisidir. üst kalitede ürünleri vardır.

    bu markaya ait alpine swe-815 model bir aktif subwoofer kullanmaktayım.

    ürünle ilgili izlenimlerim şu şekilde;

    cihazın içerisinden kurulum için gereken tüm kablo, bağlantı aparatları ve kurulum evrakı çıkmakta. doğrudan hoparlörlerden birinin üzerinden bağlantı yaparak sesi alabilirsiniz. sistem içerisindeki özel bir amfi olduğu için özel bir subwoofer çıkışına bağlantı ihtiyaç duymuyor. oto teyp işi yapanların bağlantı için "özel deck çevirici" gerekiyor yalanlarını dinlemeyin, sizi kazıklamaya çalışıyorlar yada ürünün ne olduğunu bilmiyorlar. açıp kullanım kılavuzundan bağlantının nasıl yapılması gerektiğini gösteriniz. cihazı kullanıma hazır hale getirmek için sadece aküden elektrik bağlantısı, herhangi bir kaynaktan analog ses sinyali girişi ve son olarak kontrol paneli bağlantısı yapılıyor. kurulumu eli tornavida tutan ve vakti olan herkes kendisi yapabilir.

    kontrol ünitesi çok kullanışlı. ünite üzerinden bas frekansını, şiddetini ve subwoofer'ın polaritesini ayarlayabiliyorsunuz. kablosu uzun bagajdan şoför mahaline kadar çok rahatlıkla uzanabilmekte.

    kabinin üzerindeki port açılıp kapatılabilmekte. kullanım tarzınıza göre gerektiğinde o kısımdaki parça sökülerek kabin portlu hale getirilebiliyor.

    kabin boyutları nedeniyle çok az yer kaplıyor. sökmek çok basit 1 tane kabloyu çektiğiniz anda cihazı bagajınızdan çıkartabiliyorsunuz.

    ürün beklentilerimin üzerinde bir performans sergiledi. ilk başta bu sesin o küçücük kutudan çıktığına inanmadım. eski 30 cm'lik kicker subwoofer'a göre daha keyifli bir müzik dinleme deneyimi yaşattı. çok temiz ses veriyor. müziği tüm mahalleye dinleteceğim derseniz yetersiz gelir. ama sadece siz dinleyecekseniz doğru ürün bu. şiddetle tavsiye ediyorum.

    dip not: aracım hatchback. sedan araçlardaki yapı nedeniyle aynı performansı vermeyebilir.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap