13 entry daha
  • efendim bu motorcu ustaları tamamen şişirmedir, paratuzağıdır. sinir olduğum şey ise; discoverynin bunları tutup dizi formatında yayınlamasıdır. herifler sanki çok bir iş yapıyorlarmış gibi afralara taftralara bürünürler her bölümlerinde. yok temalı motor yaparlarmışta, yok teslim tarihine yetişmezmişde. zaten heriflerin hiç bir zaman "oh be bu motoruda teslim tarihine bir hafta kala tamamladık" gibisinden bir icraatlarıda görülmüş değildir.
    hayır adamların kendilerine ait sanatsal bir yaratıcılığı olsa amenna ama oda sıfır. sağda solda işini özenerek yapan ne kadar usta varsa bunlara yaptırıyorlar zaten önemli detaylarını motorların. kullandıkları teknik aksamların hepside standart katalog ürünleri zaten.
    ee bende içine ederim öyle yaratıcılığın ozaman. ayrıca bu heriflerde kabiliyet denen birşeyde yok.
    adam tornavida tutmayı bilmiyor kalkmış motor yapmaya çalışıyor. tamam bir şekilde bir motor çıkıyor orası muhakkak ama bu heriflerin o motor üzerinde kayde değer sayılabilecek emekleri yok.
    sonrada tut o motorları eşşek yüküyle paraya sat. adamlarda haklı tabi kekliycek enayi çok anasını satayım.
    ama o discovery channelde birde hotrod cu abiler vardirki. işte onlarin yeri tamamen ayri tutulmalidir bu denyolardan.
    o adamlara saygı sonsuz. herifler diferansiyelden, motorbloğuna, kaportadan, şasiye kadar herşeylerini kendileri yapıyorlar. işte asıl öyleleri övgüye layıktır.
    mn kym ayar oldum akşam akşam.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap