4 entry daha
  • öncelikle minecraft'tan nefret eden biri olarak anlatmaya başlayayım. oyun gerçekten güzel bağlayıcı bir oyun. envai çeşit class var. başta biraz karışık görünse de aslında çok basit sistemler üzerine kurulmuş bir oyun. kafa dağıtmalık hardcore gerektirmiyor. ha hardcore da oynanır.

    oyunun p2w ya da pay to skip kısımları mevcut. fakat para vermeden de onlara erişiminiz oluyor.

    oyun aşırı bonkör her şeyden size 3-5 3-5 veriyor. aktif olmanız kafi diyebilirim.

    ilk karakterinizi endgame yapmanız 500 saat alabilir aşağı yukarı. fakat ondan sonraki karakterlerinizi endgame yapmanız bu kadar sürmeyecektir. karakterleriniz arasında bağıntı var mesela bir karakterinizde kastığınız meslekler diğer karakterlerinizde de aktif, hepsi birbirine bağıntılı. ve bütün karakterleri açmak çok basit. vanguard diye son çıkmış karakter biraz uğraştırıcı.

    oyunu zamana yaymanız şart, beklettiriyor mesela dragon yapmak için gereken dragon coini kasmanız kısıtlı. saatlik eventlerle kasabiliyorsunuz ya da pay to skip :) fakat dert etmenize gerek yok zamanla hepsi kasılıyor ne ara yaptım diye şaşırıyorsunuz.

    pvp maalesef yok. bomberroyal diye bir sistemi var ama pvp den ziyade fun mini game olarak adlandırmak daha adil olacaktır.

    neyse daha fazla anlatmak ile bu işin sonu gelmez.

    genel olarak:

    evet maalesef oyun son bulacaktır. bütün karakterleri max yaptınız itemlerini dizdiniz upgradeleri tamamladınız bütün dragonları açtınız oyunda yapacak bir şeyiniz kalmadı diyebilmeniz için aşağı yukarı 3000-4000 saat vermeniz lazım. fakat siz o seviyeye ulaşana kadar yeni bir patch geliyor ve yapacak bir şeyler ekleniyor oluyor size 4000-5000 saat. oyun bir süre sonra tekdüze sarıp sıkabilir, pvp olmadığından. aynı deneyimleri farklı karakterler, farklı oyun stilleri ile tekrar yapmak size göre değilse uzak durun. pve severim tek karakterle bir ömür geçirmek bana göre değil falan fişmekan tarzı düşünüyorsanız oynayın. ah bir de pvp olsa :)

    son olarak:

    vaktim var.
    farm yapmayı seviyorum.
    farklı karakterlerle oynamayı seviyorum.(farklı karakterlerle oynamasınız da olur.)
    pvp olmasa da olur.
    sakin sakin oyun oynayayım, atmosferi neşesi müzikleri falan tatlı olsun.
    güzel vakit geçireyim stresten uzak bir oyun olsun.

    yukarıda saydığım 6 tane şeyden en az 4'üne okey verebiliyorsanız mutlaka denemelisiniz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap