1231 entry daha
  • yeni sezonun ilk bolumunu bir tek ben mi begendim bilmiyorum.

    gelecek tasvirini, daha dogrusu gelecek tasviri yapabilecek vizyonlari olusunu cok sevdim. gercekci olmak zorunda degil, adi ustunde kurgu.

    ulfet hala ve gunes tabii ki sahaneydiler. istanbullu gelin zaten bir suru guclu kadin karakterin cesurca resmedildigi bir dizi. gecen sezon iki kadin karakter ayrildi, burcu ve begum. muhtemelen burcu'yla beraber annesi de cikti. yerlerine boyle guclu iki kadinin gelmesi hos olmus.

    sureyya'yi zaten pek sevmezdim, o yilis yapis hallerine iyice uyuz oldum. nedir bu teletabi gibi surekli "sarilalim siki siki" tavri? agzini yaya yaya konusmasi falan off tam uyuz. halbuki ipek ne kadar sahiciydi; acisi, huznu, stresi, sevinci hepsi gercekti. sureyya'nin agzina kurekle xanax sokmuslar, kurek de iceride kalmis tobe ya.

    fikret'in apir sapir hallerini, akif'in kardesten ote kardesligini, teyzenin histerikligini, adem'in karizmasini, esma'nin asaletini, osman'in sukunetini ozlemisim, mutlu oldum izleyince.

    ipek bilgin - meral cetinkaya karsilasmasi mukemmeldi. kac tane dizide bu kadar havali, ozguvenli, kiymeti kocasindan ya da babasindan degil kendinden menkul kadin var? ekibin ve senaristlerin eline saglik.

    not: esma sultan icin kralice elizabeth benzetmesi yapmak kimin aklina geldiyse sagolsun, kediyi uyandirdim kahkahayla :)
1366 entry daha
hesabın var mı? giriş yap