3 entry daha
  • yarı italyan yarı alman olarak avrupa’daki en güzel iki ırkın (bkz: latin ve germen) birleşimi olan çirkin ama seksi oğlan. bu aralar kızlar tarafından fena kovalanıyor. (bkz: to all the boys i've loved before)

    oysa ki türkiye’de olsa tam bir zengin liseli piç oğlan rolü kapacak bi tip yaz dizilerinde. ben de işte bu yaşta netflix ergen dramaları izleyip bad boy’lara düşüyorum yazıklar olsun. bu arada film rezaletti hayatımda daha kötü bi ergen draması izlediğimi hatırlamıyorum. ha bide the duff vardı.

    ayrıca seksi ve hollywood’un yeni jön açığını kapatacak potansiyel var. hem daha yaşı çok genç hem de fena oyuncu değil aslında. sadece nolur ergen dramalarını bıraksın da azıcık ciddi filmlerde oynasın. akranı timothee chalamet woody allen’dı oscar’dı derken kaptırdı gidiyor. başka da yok sanırım çünkü bi ara yine kızların ölüp bittiği ansel elgort da ruh hastası gibi takılıp salak salak filmlerde oynuyor. bilmiyorum bence bu şöhretini iyi değerlendirirse ilerde neslimizin yeni jönü olabilir.

    ay niye bu kadar entry girdim bilmiyorum çok da beğenmiyorum çocuğu ama ne bilim gerçekte görsem dibim düşer diye heralde. bide tam hayat sikecekmiş ve kalp kıracakmış bi fuckboy tipi var o yüzden heralde. en sevdiğimmm *
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap