aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • toni collette'nin terapist olan, evli ve 3 çocuk annesi joy karakterini canlandırdığını yeni ingiliz dizisi.
    tek eşliliğin ne kadar mümkün olduğunu, cinselliğin farklı yaşlardaki kişilerdeki durumlarını, bunun yanında evliliklerinde sorun yaşayıp kendisine danışanları vs. anlatıyor. diziyi ilk 3 bölüm cıvık romantik - komedi gibi görmeme rağmen 5. bölümde aşırı beğendim.

    --- spoiler ---

    bütün bölüm joy karakterine ait bir terapi seansı ile geçiyor. 5. bölüme kadar izlediğimiz komik ve umursamaz kadının aslında davranışlarının arkasında sebepleri izlemek çok hoşuma gitti. genç bir kızken annesinin ölümü, alan ve lawrence ikilemi, bu ikilemi yaratmasındaki sebepleri.
    kederini ve yasını yaşayamamış bir insanın sıkışmışlığını anlatması ve bununla yüzleşmenin ne kadar zor olduğunu göstermesi çok başarılı ve hatta bilimsel bile anlatılmış.
    yıllar sonra joy'un yine aynı sularda dolaşması aslında insanın kaçış yöntemini bir kere bulduğunda ve yüzleşmemeyi bir pattern haline getirdiğinde ne kadar da kısıtlı ve sığ bir düşünceyle hayatını sürdüğünü gösteriyor. bir şeylerden yüzleşmekten kaçıldığında içinden geleni yaptığını zannetsen bile tek yaptığın samimiyetsizce bir tekrardan ibaret.

    --- spoiler ---
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap