7 entry daha
  • ... sizden 3 temmuz'un takipçisi olmanızı, "ateş üfleyerek sönmez" diyen ünal aysal'da arıboğan'da helvacı'da insan içine çıkacak yüz bırakmamanızı bekliyoruz.

    "fenerbahçe şike yapmadığını kanıtlasın, 45m euro'yu cebimden karşılayacağım" diyen sn mehmet ali aydınlar'dan bu parayı tahsil etmenizi bekliyoruz.
    takımdan kovarcasına gönderdiğimiz alex de souza için bir jübile yapılmasını ve bu jüblede arthur zico, ersun yanal, van hojdonk, kuyt, edu, lugano, luciano, roberto carlos, andre santos ve diğer yaşayan değerlerimizi birer plaketle onurlandırmanızı istiyoruz.

    sayın başkanım, bu cefakar taraftar çok üzüldü. son maçlarda kaçırdığımız şampiyonluklardan sonra haftalarca kendimize gelemedik. basketbol takımımız ve onun değerli koçu baştacımızdır. ama şunu siz de çok iyi biliyorsunuz ki bizler futbolda başarılar, üstüste şampiyonluklar bekliyoruz. kırmızılı ve siyahlı rakiplerimize çimleri yoldurmak, maç sonu onları çimler üzerinde yatırıp yıldızları izletmek istiyoruz.
    sayın başkanım sevindirin bizleri, sokaklara dökün, sevinçten ağlatın, meydanlarda bayraklarımızı sallayalım meşalemizi yakalım. bize bayramlar yaşatın, siz bizim köprüden önceki son çıkışımızsınız.

    konuşmanın devamı bu şekilde idi.

    ha, ilhan ekşioğlu ne mi dedi eğilip? "bu söylediklerini sana yedireceğim."

    yedirdi mi, yedi mi sizce
hesabın var mı? giriş yap