• bir süredir böyle..

    girişimleri görüyordum birkaç yıldır ve bir yerlerde bir şeyler olduğunun farkındaydım ama bugün hürriyet'de gülse birsel'in de yazısını görünce ve 2 gün önce, istediğim 2-3 oyuna aralık ayına bilet bulamayınca artık ilan edilebilir hale geldi bence; tiyatrolar yeniden popüler mekanlar olmuş!

    üstelik şimdilerde ulaşılabilir fiyatlarla bu içerikleri tüketmek mümkün. 40-80 tl arasında bir fiyata yılların tiyatrocularının yanı sıra tv yıldızlarını, mesela ozan güven, şevket çoruh, erdal özyağcılar, serkan keskin, demet evgar gibi ayrıca sinema ve dizi yıldızlarını izleyebiliyorsunuz. yakın zamanda şener şen bile sahnelerde olacak.

    gülse birsel'in yazısı ile birlikte düşününce, galiba bu yeni içerik tüketimi tv'de çok şeyi değiştirecek orta vadede. oyuncular ulusal kanallar yerine artık internet platformlarında ünlenecek. iyi senaristler internet platformlarına senaryo yazmaya başlayacak. artık iyi yönetmenler oradan yetişecek filan..

    bazıları zaten dizilerde oynamıyordu da oynayan bazı oyuncuları da artık ulusal kanallarda yayınlanacak bir dizi içinde göremeyeceksiniz belki. hatta bunun en son örneği kıvanç tatlıtuğ olabilir. show'daki dizisi sonrasında onu artık sadece sinema, internet dizisi ve -denemek isterse- tiyatroda görebiliriz.

    bakalım.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap