aynı isimde "şeytan (film)" başlığı da var
630 entry daha
  • çok farklı yollarla sınar. nerden geldiğini nasıl olduğunu anlamazsınız. işini ustalıkla yapar, asla hissettirmez. sizi, yapacağınız şeyin doğruluğuna inandırır herşeyden önce. ustalığı da buradan gelmektedir bence. bile isteye kötülük yapanlara şeytan karışmaz mesela. onlar hasta ruhlu sapık insanlardır. şeytanın asıl işi, iyi kalpli ve güzel ruhlu insanları kışkırtmaktır. o yüzden, eğer siz de iyi kalpli bir insansanız başınıza gelenler ve gelecek olanlar aşağı yukarı şöyledir:

    favori taktiği, zayıf noktanızdan vurmak olur. neye zaafınız varsa, neyi çok seviyor ya da istiyorsanız onu kullanır. her zaman bunu yapar. sizi, sevdiğinizle sınar. bu tutmazsa en büyük korkularınızla sınar. şeytan uyumaz, her an sizin için planları vardır.

    ondan kurtulamazsınız. o hep sizin ensenizdedir. sadece onun planlarının işlememesini sağlayabilirsiniz. bu da mantığınızla ya da düşünerek yapabileceğiniz birşey değildir. onun planlarını engellemek için; hissetmeniz gerekir. hislerinize ve duygularınıza güvenmeniz gerekir. çünkü insanoğlunun bir garip özelliği vardır, içinde, derinlerinde; neyin doğru olduğunu her zaman bilir. sadece sizin bunu keşfetmeniz gerekir. bu da zaman alan bir süreçtir ve yorucudur.

    çünkü şeytan sizi bazı konularda öyle bir inandırmıştır ki, içinize özünüze döndüğünüzde bambaşka şeyler hissedersiniz. tam zıttı hislerdir. siz, o hisleri şeytanın işi sanırsınız. ancak, asıl problem yaşadıklarınızdadır. öyle bir ilizyon ile boyamıştır ki gözünüzü, yaşananlar normal gelmekte; hissedilenler anormal gelmektedir.

    duygularınızı, öz benliğinizi kullanın. en derinlerinizde. oraya ulaşın. göreceksiniz ki ruhunuz size yol gösterecek. şeytanı alt etmenin tek yolu budur.
390 entry daha
hesabın var mı? giriş yap