43 entry daha
  • eşimle çılgınlar gibi oynadığımız oyun. sürekli oyun haritaları ve tipleri değişiyor böylece heyecan ve istek dorukta kalıyor. bomba gibi bir takım oluşturursanız ve takım arkadaşlarınız oynadıkları karakteri kullanmakta usta iseler art arda defalarca oyun kazanabilirsiniz. hele oynarken yan yanaysanız tuzak kurma, beraber saldırma, arkasını kollama olaylarını daha iyi yaparsınız. birçok oyuncuda en önemli kilit nokta vur kaç yöntemidir. ve vuruşlarınız isabetli olduğunda sarı buton doluyor ve süper güç elde etmiş oluyorsunuz. her karakterin süper gücü farklı.
    bir diğer husus oyunda para ile satın alınmış garip karakterlerin bizim gibi kendi emeğiyle bir yere gelmiş insanların karşısına çıkarılması haksızlıktır. ya da çok ileri level oyuncularla rakip yapılmak haksızlıktır. umarım bu sorun giderilir.

    oyunda her takımın kendi kasasının bulunduğu ve karşı takımın kasasını patlatmaya çalıştığınız ki benim en heyecanlı bulduğum heist server’ı var.
    be ikinci favorim gem grap var. ortada bir delikten elmaslar fırlatılıyor ve topluyorsunuz. 10 tane elmas toplayan takım geri sayımı başlatır.

    ben poco ile ustalaşmış olsam da deneyimlediğim diğer karakterler hakkında bir iki bilgi vereyim ve bu entryi bitireyim sayın yazarlar gideyim bir iki el atayım.

    el primo: eşimin tabiriyle fury of fart. vuruşlarını gaza benzettiği için osuran adam, hiddetli osuruk isimlerini verdi primo’ya ve primo ile çok iyi oynuyor. primo yakın menzilli bir karakter. sizi yakından yakalarsa muhtemelen öldünüz demektir vuruşları kuvvetli olduğundan. süper gücü güm diye uzaktan üzerine zıplayıp yeri göğü parçalayarak ananızı ağlatmaktır.

    poco: güçlü bir takımın olmazsa olmazıdır bence. çünkü poco abimizin süper gücü kendisinin ve arkadaşlarının sağlığını fullemektir. orta menzilli bir karakter ve menzili boyutu geniş olduğundan vuruşları isabet ettirmeniz çok kolaydır.

    bull: kısa menzillidir. yakından vurduğunda vuruşları ölümcüldür, enerji kutularını rahat rahat açar rahatça adam öldürürsünüz, tabi yeterince yakınına giderseniz. ben poco’yla oynarken beni en çok öldüren karakterdir primoyla beraber. süper gücü primoya benzer bir şekilde uzağa zıplayarak tabi caizse sizi yarıp geçmektir.

    colt: uzun menzilli fakat menzili dar ve uzun olduğundan vuruşları isabet ettirmekte zorlandığım karakter. tabi yılların gamer’ı olan tipler çok zorlanmaz sanıyorum. isabet ettirirse vuruşları çok kuvvetli süper gücü ölümcüldür.

    brawley: bu arkadaşımız bombacı bir karakterdir. uzun ve kısa menzile bomba fırlatabilir ama bombaları teker teker fırlattığı için hedefe uzak olup isabetli fırlatma yaparsanız süper gücünüz geldiğinde ardı ardına alevli molotoflarla ortalığı kasıp kavurabilirsiniz.

    jessie: çok tatlı minik bir kızdır. uzak menzillidir ve atışları kuvvetlidir. ama teker teker atış yaptığı için uzaktan usul usul vurup kaçmalısınız. süper gücü ateş eden köpek fırlatmaktır ve çok ile yarar köpeğin ateşleri. sizi öldürmez kolay kolay fakat oyalar.

    nita: yine sevimli bir kız. kısa menzilli orta güçlü vuruşları vardır. süper gücü size ağız burun dalan kırmızı bir ayı göndermektir peşinize. sizi öldürmez kolay kolay fakat oyalar.
278 entry daha
hesabın var mı? giriş yap