• kelimelere sığdırılması güç bir varlık, bir şekerlik abidesi. yüzünden genelde gülümsemeyi eksik bulamayacağınız cinsten birisidir bu arada.

    gündüzleri uyuyup, akşamları yaşayan biridir. konuşmayı, dinlemeyi, şefkat göstermeyi seven, animelere**** karşı ayrı bir yakınlığı olan biridir.

    inanılmaz derecede pozitif yaklaşımları olması yanında, yüksek alkol alabilme çıtasına sahip olması, önde gelen özelliklerinden sayılabilir. bunun yanında, güldü mü gözlerinin içi güler, gülümsetir.

    hayata ve hayatındaki insanlara candan yaklaşımı görmeye değerdir. yıllardır kendisi ve ortak bir dostumuz eşliğinde, geceleri oturup, içip eğlendiğimiz olmuştur. bir anne gibi bizleri beslemiş, "bakın size mama getirdim" diyerek yüzümüzü güldürmüştür.

    özgürdür, sıkılmaya gelemez ve kendinden bahsetmekten çok, karşısındaki kişi ile ilgili konuşmaya daha meyillidir.

    bir bakarsınız rei hino olur, bir an sonra usagi. güçlüdür ama bir o kadar da zariftir.

    insanlar hakkında kolay kolay yanılmaz. karşısındaki kişinin nasıl biri olduğunu çok çabuk çözer ki bu yeteneğiyle şahsen beni çok şaşırtabilmektedir hala.

    faramir'in en büyük hayranı, harry potter'ın inanılmaz bir okuyucusudur. silmarillion'u okuyup da en çok etkilenmiş kişidir belki de kendisi.

    candır, candandır, bir tanedir her zaman...
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap