7 entry daha
  • marka yüzü olarak neden seda sayan'ı seçtiklerini anlayamadığım mücevher firması.

    reklamlarından anlıyorum ki odak noktaları asalet ve zerafet. seda sayan'ın kıyafeti, saçı, makyajı, davranışları ve konuşma şekli bize bunu işaret ediyor. demek ki hedef kitlesi de bu tür kadınlar.

    ancak hedef kitlesini etkilemek için seda sayan gibi iki lafından biri bacım olan, gerektiğinde canlı yayında "sen kim köpeksin" diye çirkefleşmekten çekinmeyen bir kadını kullanmaları oldukça ilginç. bir kere kadının, bir ünlü olarak kendini konumlandırması bu değil ki zaten!

    bende daha ziyade sınıf atlamak için sadece semt değiştirmeyi yahut lüks bir araba satın almayı yeterli gören, topuklularını giyip gösterişli pırlantalarını takan ancak kafasının içini geliştirmek için parmağını oynatmayan ve oynatmak da istemeyen kadın profilini etkilemeye çalışıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyor. böyle bir markadan ne kendime ne de yakınlarıma bir şey almak isterim. oldukça da itici buluyorum.

    marka kimliği nedir, marka imajı nedir ve bu iki kavram niçin tutarlı olmalıdır konulu bir araştırma yapmaları kendileri için faydalı olacaktır.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap