9 entry daha
  • (bkz: gökte ararken yerde bulmak)

    şu an yazacaklarımı yazacak başlık ararken karşıma çıkan, beni zaman kaybından kurtaran anket.

    benim açımdan bu süre giderek artıyor. yalnız maksimuma ulaştığı gün dündü. bugün itibarıyla düşüşe geçecek. hatta oldukça hızlı bir düşüş olacak.

    eskiden zaman zaman başlıklara göz atardım, bazen de kutsal bilgi kaynağı özelliğinden nokta atışıyla faydalanırdım. belirli yazarlarım da vardı. onların entry'lerini de zaman zaman topluca okurdum. çok fazla zaman harcamazdım, çünkü merak ettiğimi öğrenir, farklı yazarlar ne düşünüyor görürdüm, bol bol da gülerdim bu kısa süre içinde, yeterdi.

    ülke gündeminin ve gündeme gelmeyenlerin sözlüğe taşınması faydalı, bunları tek kaynaktan takip etmek ve kaliteli görüş ve yorumlara yine aynı kaynaktan ulaşmak zaman kazandırıcı. ancak geldiğimiz noktada, ota boka başlık açılıyor, aynı başlık içinde herkes birbirinin tekrarı entry'ler giriyor. geyik başlıklar zaten yerlerde sürünüyor, ne yazmışlar diye bak, oku, oku... sonuç: hayal kırıklığı.

    dolayısıyla, burada geçirdiğim süre giderek artıyor, ancak doyurmuyor. daha çok başlık ve entry okuyorum, daha çok daha çok...ama alıştığım bilgi ve kahkaha düzeyine ulaşamıyorum. 7/24 okusam ne olur?

    sözlük kullanımımı kısıtlamaya karar verdim. günlük başlık sınırı koyuyorum kendime, günün belirli bir saatinde girip sadece 5 başlığa tıklayıp sözlüğü kapatacağım. madem sözlükte kontrol yok, yazarlar da kendilerini kontrol etmekten aciz, iş okuyucuya düşüyor!
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap