1019 entry daha
  • fena olmamış. akıcı, ara ara duygulandıran, yer yer komik.

    7.5 / 10

    --- spoiler ---

    herkes kıvanç tatlıtuğ'u övmüş ancak bana biraz bu konu abartılmış geldi. kötü değil ancak filmin en iyisi de değil maalesef. kıvanç'ın ses tonunu iyi ayarlayamadığını düşünüyorum. ne dediğini anlamakta zorluk çektiğim sahneler oldu. ek olarak, repliklerin tarzı yılmaz erdoğan'ın ağzına oturduğu için oyunculuğu yılmaz erdoğan'ı hatırlattı. tabi burada oyunculuktan ziyade senarist handikapı olmuş oluyor. mükremin çıtır'dan bu yana yılmaz erdoğan'ı o kadar çok izledim ki sarı saruhan özgün bir karakter gibi gelmedi.

    film müziğini filmden önce dinlemiştim, biraz enerjisi düşük gelmişti. sebebi ilk filmdeki organize işler bunlar şarkısıyla karşılaştırmamdı. ancak filmi izledikten sonra cuk oturduğunu hissettim. film zaten aksiyon dolu olsa da hep yaralı bir yanı var. baba-kız ilişkisi özellikle duygulandırdı.

    üzeyir abinin anıldığı sahne ise benim için en iyi sahnedir. gözlerim doldu, ağlamamak için dudak ısırdım. erdal tosun'un gidişini hatırlamak üzdü.

    - zamanında çok sustum üzeyir abi, bir faydasını görmedim -

    ek olarak; istanbul manzaraları şahane olmuş. şehrin hem karanlık yüzünü hem aydınlık yüzünü öyle göstermişler ki bu şehir büyücü dedim.

    - kafamda bir miktar var, ona ulaşınca bırakıcam bu şehri -

    --- spoiler ---
1490 entry daha
hesabın var mı? giriş yap