3 entry daha
  • gelmiş ilk girdide tatava yapmış. yok osmanlı’dan beri şöyleymiş, yok millet böyleymiş. bu saçma sapan girdine ne yorum yapılsın seni gidi celal şengör’ün yan sanayisi seni.

    be amcık ağızlı, millet şöyle böyle diyene kadar neymiş bu doğa bilimleri, hangi disiplinlerden oluşurmuş, ne gibi metodları kullanırmış, anaksimandros kimmiş, bu demokritos falan ne iş yaparmış onları anlat tartışılsın.

    yok evrim, bık bık... iki laf öğrenmişsiniz, fındık kadar aklınızla milleti aşağılıyosunuz. siktir git gözüm görmesin seni, soytarı.

    çapsız için edit: aç, bak girdilerime, kim neyi ne kadar biliyor öğren.

    çapsız için ikinci edit: osmanlı şöyle güzel demedim, üç kuruşluk bilginle millete bok atmanı eleştirdim.

    çapsız için üçüncü edit: hakaret ediyorum zira senin gibi çapsızlar ancak hakaretten anlar. bizim buralarda göte göt denir. iki hakaret ettim bak döküldün thales falan diye...

    çapsız için dördüncü edit: sen o dediğini yap, ilk girdiyi değiştir ben de bu girdiyi silip tartışmaya katkı yapmazsam adam değilim.

    çapsız için beşinci edit: evrime bir şey diyen yok, fındık kadar bilgisiyle evrim evrim diye kafa ütüleyen çapsızlara bir şey diyen var. ikinci girdide örneği mevcut.

    çapsız için son edit: fikirlerini eleştiren birisi illaki neo-osmanlıcı olmak zorunda değil. sen bu idrakle bilimi falan siktiret, siyasetle ilgilen.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap