• evet sevgili sözlük başlıkta okuduğunuz şey gerçek. evim istanbul avcılar'da. kafanızda varsa küçük bişeyler buyrun gelin. hem portfolyom genişlesin hem de küçük ve tatlı dövmelere sahip olun. yeşillendirin (para değil, mesaj anlamında).

    okurlara le porta,
    çaylaklara 3'ü 1 arada nescafe,
    yazarlara espresso, americano ya da yöresel demleme kahve ikram edilecektir.
    duruma göre ikramlara bisküvi falan da eklenebilir (söz veremiyorum bu konuda).

    mesaj atamayacak arkadaşlar için
    koraycglr@gmail.com

    sevgiler

    edit: arkadaşlar resim yapıyorum. evet dövmeye yeni başladım. örneklerimi paylaşabilirim. sırtınıza dev kaplan yapmayacağım. minimal şeyler.

    bu arada kız düşürmeye çalışmıyorum. evliyim. hanımlar gelirse eşim evde olacaktır.

    edit 2: entryler cidden bayağı güldürdü. böbrek peşinde değilim tabi ki. sizlere evimi açıyorum. yeşillendiren baya arkadaş var sağolsunlar. şimdi onlara döneceğim. işi gücü bıraktım ve bu yola baş koydum. kendimi geliştirmem için de bol bol dövme yapmam gerek. yapamayacağım şeylere zaten girmem içiniz rahat olsun.

    dolaptakiyarimkarpuz, desteğiniz için çok teşekkür ederim. yazdıklarınız mutlu etti.

    kutlehan, kobay kelimesini geyik için yazdım ve karşılığını da aldım. bayağı güldüm. yoksa bana yardımcı olacak arkadaşlara kobay demek tabi ki yanlış. yine de özür dilerim.

    tekrar sevgiler

    edit 3: 300-500 fazla verin usta birine yaptırın, diyen arkadaş. anlayamıyorum, sanki 50 tl'ye dövme yapıyorum gelin diye başlık açmışım. usta olmak için bu yollardan geçmek gerekir. kafanı kazıtmadığın berberin çırağı bir gün traşa başlamalıdır. ilk yapacağı traş da büyük ihtimalle kafa kazıma gibi bir şey olur. benim yalnızca istediğim dövme yapmak. 50-100 tl'ye dövme yaparak diğer dövme sanatçılarının ekmeğine taş koymak yanlış bir şeydir. bu yüzden kafasında dövmeyle alakalı gitgelleri olan ve kendini geliştirmek isteyen birine yardımcı olabilecek insanlara ulaşmaya çalıştım. ayrıca belirlenen bir modeli yapıp yapamayacağımı kestirebiliyorum. bacağıma tamamen deneysel çalışırken eşime, dostuma dövme yaparken çok seçici ve dikkatli davranıyorum. kendine güven iyidir ancak bu konuda o kadar da iyi değildir. dediğin gibi geri dönüşü yok. o yüzden tekrar tekrar belirtiyorum; minimal, sade, çizgisel dövmeler yapabiliyorum şuanda. ve onları yapmayı tercih ediyorum. usta doğulmaz, olunabilirse olunur. ben de olmaya çalışıyorum. daha nasıl açık oluyum anlamadım ki.

    3'üncü sevgiler
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap