59 entry daha
  • harika optimize edilmiş keyifli bir oyun olmuş... tabi yüzlerce kez ölmeyi dert etmeyip oyunun tadını çıkarabilenlere. parry-parry-dodge gibisinden paternler yazmış bir yazar arkadaş fakat birden fazla adam etrafınızı sarınca böyle bir patern yok. belki bosslar için yazılmış olabilir. moblar hollywood filmlerindeki gibi etrafınızı sarıp beklemiyor. harala gürele giriyorlar ki en tırt düşman bile 3/4 canınızı alabiliyor bir vuruş veya komboda.

    çok defa ölmek, sanırım side quest aldığınız npcleri iptal ederek hikayenin veya kazanacaklarınızın bir kısmını alıkoyuyor sizden. ayrıca her öldüğünüzde elinizdeki para ve xpnin yarısını kaybediyorsunuz.

    "parry yapınca karşı taraf komple ambole olacak one hit atacağım" yada "rakibe nefes aldırmadan pata küte girerim" gibi düşünceleri zaten unutun çünkü rakipler parry sonrası saldırıya devam edebiliyor veya vuruşunuza rağmen saldırısını bitirebiliyor. stealth başlanıp güçlü bitirilmeli keza stealthsiz kalabalık moba girince sağ kalma şansınız yok denecek kadar az. herkesi parryleyecek yeteneğiniz olsa dahi "posture" kaybedince adamınız yere çömelip iki soluklanıyor. o sırada da "hayvan gibi şi ediyorsunuz" vakası gerçekleşiyor.
356 entry daha
hesabın var mı? giriş yap