5 entry daha
  • kadını cinsel bir objeye indirgeyen söz öbeği. üretenleri kınıyorum.` :sözlükteki bayanlara selam etmek `` :sözlükteki bayanlara selam edememek `` :sözlükte bayanlara teessüf etmek `

    ancak yine de açıklamasını yapayım :

    kısa boylu, yani minyon olarak nitelenebilecek bir bayan ile yatakta, yani cinsel ilişki sırasında girişilebilecek pozisyon` :cinsel münasebette bulunma pozisyonları sayısının fazlalığı :evire çevire sikmek `; öte yandan yine kısa boylu bir bayanla girişilecek cinsel münasebet sırasında, harcanacak eforun, enerjinin daha az oluşu ve buna ek olarak olası kaza ve risklerin küçüklüğü vurgulanmak istenmiştir.
    uzun boylu bir bayanla olası seks kazalarının tehlikesi ve büyüklüğü artmaktadır. (artık sikiniz mi kırılır, bacağınız götünüze mi girer ? orasını bilemem ...) aynı zamanda pozisyon çeşitliliği ve zenginliği sekteye uğrayabilir. uzun boylu bir bayanla yapılacak sevişme, atalet ve kütledeki artış sebebiyle daha çok güç, kuvvet ve enerji gerektirecektir.

    madalyonun öteki yüzü ise bambaşka görünebilir.
    bu veciz söz ile anlatılmak istenen kavramın bir başka boyutu daha vardır, o da sokaktır. uzun boylu bir bayanın sokakta yanınızda gezdirirken daha iyi görüntü vereceği (eğer erkek de uzun boylu ise) ya da pota altı mücadelelerinde veya ribaund` :rebound `a çıkarken daha başarılı olabileceği (boy avantajıyla) düşünülebilir.

    sonuç olarak, kadınları (insanları) bu şekilde gruplandırmanın ve nesneleştirmenin anlamsızlığı ortaya çıkmaktadır.

    tüm bunlar bir yana, kendi kişisel fikrime göre bütün kadınların güzel, naif ve zarif tarafları vardır.
    kadın, hangi yaş ve tipte olursa olsun, güzel olan yönlerini görebilmek, bulup çıkarabilmek, o zarafeti tespit edebilmektir, önemli olan.

    buradan erkeklere sesleniyorum :
    kadınları` :kız `` :hatun `` :bayan `` :dişi cinsel obje olarak görmeyelim, görenleritenkitedelim, uyaralım. :mesaj kaygılı entry `` :sözlükteki bayanlara selam etmek `` :sözlükteki bayanlara selam edememek `` :sözlükte bayanlara teessüf etmek `

    kaynakça :
    (bkz: kısa boylu güzel kadınlar)
    (bkz: minyon tipli kadınlar)
    (bkz: kızlara kız yerine hatun demek)
    (bkz: pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren götüdür)
    (ara: uzun hatun*) (ara: uzun kadın*) (ara: uzun kız*)
    (ara: kısa hatun*) (ara: kısa kadın*) (ara: kısa kız*)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap