• halk arasinda yer etmis degimlerden biri.. en kaba tabiriyle kisa boylu kizlarin yatakta daha verimli olduklarini savunan deyim..
  • (bkz: kobe tai)
  • aslı ve daha kafiyeli olanı "kadının uzunu ayakta kısası yatakta" olan halk deyişi.
  • (bkz: penis)
  • kadını cinsel bir objeye indirgeyen söz öbeği. üretenleri kınıyorum.` :sözlükteki bayanlara selam etmek `` :sözlükteki bayanlara selam edememek `` :sözlükte bayanlara teessüf etmek `

    ancak yine de açıklamasını yapayım :

    kısa boylu, yani minyon olarak nitelenebilecek bir bayan ile yatakta, yani cinsel ilişki sırasında girişilebilecek pozisyon` :cinsel münasebette bulunma pozisyonları sayısının fazlalığı :evire çevire sikmek `; öte yandan yine kısa boylu bir bayanla girişilecek cinsel münasebet sırasında, harcanacak eforun, enerjinin daha az oluşu ve buna ek olarak olası kaza ve risklerin küçüklüğü vurgulanmak istenmiştir.
    uzun boylu bir bayanla olası seks kazalarının tehlikesi ve büyüklüğü artmaktadır. (artık sikiniz mi kırılır, bacağınız götünüze mi girer ? orasını bilemem ...) aynı zamanda pozisyon çeşitliliği ve zenginliği sekteye uğrayabilir. uzun boylu bir bayanla yapılacak sevişme, atalet ve kütledeki artış sebebiyle daha çok güç, kuvvet ve enerji gerektirecektir.

    madalyonun öteki yüzü ise bambaşka görünebilir.
    bu veciz söz ile anlatılmak istenen kavramın bir başka boyutu daha vardır, o da sokaktır. uzun boylu bir bayanın sokakta yanınızda gezdirirken daha iyi görüntü vereceği (eğer erkek de uzun boylu ise) ya da pota altı mücadelelerinde veya ribaund` :rebound `a çıkarken daha başarılı olabileceği (boy avantajıyla) düşünülebilir.

    sonuç olarak, kadınları (insanları) bu şekilde gruplandırmanın ve nesneleştirmenin anlamsızlığı ortaya çıkmaktadır.

    tüm bunlar bir yana, kendi kişisel fikrime göre bütün kadınların güzel, naif ve zarif tarafları vardır.
    kadın, hangi yaş ve tipte olursa olsun, güzel olan yönlerini görebilmek, bulup çıkarabilmek, o zarafeti tespit edebilmektir, önemli olan.

    buradan erkeklere sesleniyorum :
    kadınları` :kız `` :hatun `` :bayan `` :dişi cinsel obje olarak görmeyelim, görenleritenkitedelim, uyaralım. :mesaj kaygılı entry `` :sözlükteki bayanlara selam etmek `` :sözlükteki bayanlara selam edememek `` :sözlükte bayanlara teessüf etmek `

    kaynakça :
    (bkz: kısa boylu güzel kadınlar)
    (bkz: minyon tipli kadınlar)
    (bkz: kızlara kız yerine hatun demek)
    (bkz: pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren götüdür)
    (ara: uzun hatun*) (ara: uzun kadın*) (ara: uzun kız*)
    (ara: kısa hatun*) (ara: kısa kadın*) (ara: kısa kız*)
  • yatakta kısa hatunların daha kolay şekillenebilir, daha kolay taşınabilir* ve daha esnek olmasıyla ilintili tercihin dile getirilmesidir. çünkü partnerin (okeyin sitesi gibi oldu kabul) kısa ve minyonsa kaldırırsın indirsin, üste çıkarır, alta geçirirsin, onu da alır ayağa kalkarsın; hem onun hem senin açından (kendini güçlü ve olaya hakim hissetmek açısından) pozisyonel ve hazzi çeşitliliğin tavanına birlikte kafanız çarpar; o derece.

    uzun oldu mu da daha alımlı ve havalı duruyor herhalde sokakta koluna takınca. uzun sevgilim olmadı, bilemiyorum.
  • bayanlar için kullanılan ve yine bir bayan tarafından bendenize aktarılan deyimdir kendileri diyor ve konuya teknik açıdan bakmaya davet ediyorum sizleri.

    şimdi efendim türk milleti olarak her ne kadar kendimizi avrupalı zannetsekte aslında doğulu bir millet olup, bu bölgelerde yaşayan insanların fenotipine sahibiz. yani çoğunluğumuz esmer, kara kaşlı, kara değilse bile kahverengi gözlü, orta boylu insanlardan oluşuyor. avrupaya baktığımızda ise insanların çoğunlukla uzun boylu, beyaz tenli, sarışın, renkli gözlü(italya ve ispanya da değil demeyin konudan sapmayın) olduğunu görürüz. bendeniz ise 1.80 boylarında, sarışın fakat kahverengi gözlü bir insan olarak ülkemizin avrupalı yönünü temsil etmekteyim zaten doğma büyüme avrupalı olduğumdan (bkz: çorlu) bunu hakettiğimi düşünüyorum.

    herneyse sözlükteki bayanlara selam ettikten sonra konumuza devam edersek, işte yukarıda belirttiğim gen havuzumuzdan dolayı içgüdülerimizden gelen farklı gen havuzlarına yönelip daha mükemmel bireyler türetme arzumuz bizi avrupalı bayan fenotipine yönlendirmektedir. yani uzun boylu, beyaz tenli ve renkli gözlü olmasını isteriz eşimizin.

    fakat bu özelliklere sahip bayanlar genellikle ülkemizde nadir bulunduklarından çok kıymetli olup, bunlarla beraber olan insanların sosyal statülerini yukarılara taşırlar genel olarak, çünkü bu durumda sevgili konumunda ki bey zaten arkadaş çevresinde "vay hacı helal olsun sağlam manita yapmışsın arkadaşı falan varsa beraber takılalım" konulu konuşmalarla sürekli muhattap olmakta ve popülaritesini katlamaktadır.işte bu katlanan popülarite bir süre sonra bağımlılık yaparak çok kötü bir ilişki olmasına rağmen ilişkinin devam etmesinde ısrarcı olmaya ve de mutsuzluğa yol açar.

    fakat kısa boylu bayanlar ise ülkemizde bol bulunduklarından bir ilişki yaşarken her türk kızı gibi en başta klasik triplerini yaparlar fakat mesele sekse geldiğinde o sokakta sevgilisiyle kavga ederken gördüğünüz uzun boylu taşş gibi hatunun girmesi fiziksel olarak imkansız olan pozisyonlara girerek ve de ufak tefek olduğundan evirip çevirme konusunda size tam hakimiyet sunduğundan benim nazarımda tercih konusunda en üstte yer almaktadır.

    ha nedir yukarda gen havuzu falan filan bişiler anlattık ordan çıkarılan sonuçtan ötürü benim ilgimi çekiyorlar. yoksa bende herkesle hemfikirim.
    (bkz: turk kizlari tedavulden kalksin rus kizlar gelsin)
hesabın var mı? giriş yap