6 entry daha
  • 2000 yılında kurulan asmed saç ekim merkezi’nin kurucusu, saç ekim doktoru. eğitimini hacettepe üniversitesi’nde tamamladı. avrupa ve amerika’da çok sayıda konferans ve seminere katılım gösteren dr. koray erdogan, 2004 yılında kendine ait “sequential technique” ismi ile geçen manuel fue sistemini geliştirdi ve bu sistem birçok forumda ve uluslararası yayında yer aldı. ayrıca kendisi ispanya, italya, amerika birleşik devletleri, portekiz, hollanda ve belçika dahil birçok ülkede gerçekleşen uluslararası kongre ve seminerlere, tekniğini anlatmak için davet edildi ve manuel fue tekniğinin verimini dünyaya kanıtladı. detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

    2015 yılında dünyanın en çok katılım sağlanan saç ekimi workshop’unu istanbul’da gerçekleştirdi. workshop’a 46 ülkeden 270 doktor katıldı. detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

    2018 yılında dünya fue enstitüsü’nde (wfi) dünyanın en bilinen cerrahlarının dahil olduğu kurulda, oy çokluğuyla dünya fue enstitüsü’nün başkanı seçildi. detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

    2020 yılında 5. uluslararası dünya fue enstitüsü workshop’ına istanbul’da, yeni merkezinde ev sahipliği yapmaya hazırlanmaktadır.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap