1967 entry daha
  • buss ailesinin kafası o kadar çağ dışı hale geldi ki, şu an nba'deki sorunlu takım sahipleri içinde rahatlıkla sayabiliriz (wizards, knicks vb.). ailede inanılmaz bir "lakers ailesi" kültürü var. bu belki 10 sene önce takımı öne taşıyordu ama 2019 yılında imkansız.

    patron jeanie ablamızın kardeşi gibi gördüğü magic'i başkan olarak göreve getirmesinde, gm olarak kobe'nin menajerinin atanmasında (pelinka ligde hiç sevilmeyen bir karakter), gelişi olumlu karşılansa da luke walton'ın gelmesinde ex-laker olmasının öne çıkmasıyla falan tam bir antika kafaya sahipler.

    şimdi de hem lebron yancısı, hem de yine ex-laker muhabbetinden ötürü tyronn lue koç olarak göreve getiriliyor. umarım bu sefer teknik ekibi (sağlıkçılar, kondisyonerler falan da dahil) düzgün kurabilirler. zira lakers'ın yıllardır hem sakatlık, hem de oyuncu gelişimi alanında ligin en kötü staffına sahip olduğunu düşünüyorum. en ufak detaydan bile avantaj sağlandığı günümüz nba'inde kötü staff kabul edilebilecek bir şey değil.

    velhasıl, lebron'lu lakers çok büyük hayal kırıklığı olma yolunda ilerliyor. bence tek umut, sixers'ın raptors'ı elemesi ve lebron'un kawhi'ı bağlaması.
1676 entry daha
hesabın var mı? giriş yap