• galatasaray'ı galatasaray yapanın ultraslan değil, 500 yıllık tarihi olduğunu bir kez daha hatırlatan ve şaşırtmayan gelişme.

    gelen mesajlar üzerine edit:
    öncelikle 500 yıllık tarihin nerden geldiğini merak eden arkadaşlar olmuş, tam olarak ifade etmek gerekirse 538 yıllık tarihin nerden geldiği buradan görülebilir.

    bu arada fenerbahçe'yi de galatasaray lisesi öğrencilerinin kurduğu düşünülürse ezeli rakibimiz de oldukça köklü bir gelenekten adım atmış aslında tarih sahnesine, ne olduysa sonradan olmuş.*

    fetö, apo vb. galatasaraylı diyenler olmuş. ilginç bir yaklaşım.
    apo manchester united taraftarı olsa manchester united'ı pkk destekçisi olmakla suçlayacaktık o zaman bu durumda.

    fatih terim konusundaki eleştirilere katılıyorum, takımı şampiyonluğa oynatmasına ve galatasaray tarihinin en başarılı hocası olmasına rağmen galatasaray'a yakışmayan bir profil olduğu konusundaki eleştirilerle hemfikirim. keşke daha farklı bir karakteri olsaydı.

    ultraslan'ın hayri kozak'a değil fatih altaylı'ya tepki gösterdiğini yazanlar olmuş. en alt tweet'lerinde fatih altaylı'dan bahsetmişlerse de ilk attıkları tweet yoruma gayet açık, özellikle şampiyonluğa koşarken ve mali açıdan rahatlayacakken gerçekleşmesinin vurgulanmasının sanki belirli dış etmenleri karşımıza almaktan doğan bir kaygıyı yansıttığını düşünüyorum. öte yandan ultraslan taraftar grubunun sesi olan insanların da siyasi görüşü herkesin malumu.
    eğer yanlış anlaşılmayı önleyecek kadar açık bir şekilde sözlerinin hayri kozak'ın mevzubahis açıklamasına olmadığını söylerlerse onu da buraya ekleyeceğim.

    bir de provokasyon yaptığım iddia edilmiş.
    burada tek söylediğim galatasaray'ı galatasaray yapanın ultraslan değil yüzyıllar öncesine dayanan tarihi olduğu. bu kadar.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap