• sabitlenmiş entry
    bugün açılan ve öğretmenlerimize yönelik kabul edilemez bir ithamda bulunan başlık kapatılmış, söz konusu başlığı açan yazar sözlük'ten uçurulmuştur.

    ekşi sözlük, yürüdükleri zorlu ve onurlu yolda her daim öğretmenlerimizin yanındadır. bu tür ithamlarda bulunan söylemlerin ekşi sözlük'te barındırılmasının hiçbir şekilde mümkün olmayacağını paylaşmak isteriz.
    • bugün açılan öğretmenlik ile ilgili tatsız başlık üzerine *, twitter üzerinde, özellikle öğretmenler tarafından desteklenen bir hashtag.

      bir densizin, -ki başlığı açtıktan 5 dakika sonra silmiş- yazdıkları yüzünden tüm sözlük töhmet altında bırakılarak tatsız bir şekilde şeytanlaştırılıyor. yönetim durumun farkında olmalı ki -sanırım- başlık engellenmiş ama az önce bu tag önüme düştü.

      malesef ekşisözlüğün tek bir zümreye ait olduğu algısı yıkılamamış. insanlar hala burada bulunan her yazarın tüm sözlüğü temsilen yazdığını zannediyor. bu durum belki entry girerken ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini de hatırlatır bize. aynı zamanda her önüne gelenin yazar yapılmasının trollüğün önünü nasıl açtığını da görmüş olduk.

      edit: ilgili başlık ve twitter'da yazılanları buradan görebilirsiniz.
      ekşi sözlük twitter hesabından konuyla iglili açıklama.
    485 entry daha
    hesabın var mı? giriş yap