62 entry daha
  • beyler öncelikle şu konuda anlaşalım, anita sarkeesianisimli kadının dahil olduğu bir oyun projesinden hiç bir şey beklememek lazım.

    kadının adını yutuba yazıp ilk 2 videoyu izlerseniz ne kadar insanlık düşmanı bir kişilik olduğunu anlarsınız zaten. dikkat ederseniz erkek düşmanı demiyorum insanlık düşmanı diyorum keza bu kadın en büyük zararı yine kadınlara ve feminist komünitesine veriyor.

    gelelim bu kadının lafına bakarak oyun dizayn eden firmalara: bu oyunlar mütemadiyen başarısız olmuştur ve olmaya devam edecektir. insanların huzurlu bir kaç saat geçirmek için başına oturduğu video oyunlarına belli bir azınlığın ideolojisini yerleştirip algı oluşturmaya çalışan yavşak firmalar azalarak bitene kadar da bu süreç devam edecektir.

    mass effect andromeda da aynı şey oldu, oyunun baş tasarımcısının kariyeri bitti
    witcher'in dizi versiyonunda ciri'yi bame(black asian minority ethnics) yapmaya kalktılar en büyük tepkiyi siyahiler gösterdi.
    kingdom come deliverance isimli oyunda neden siyahi birey yok diye alçakça saldırdılar. oyun 14. yüzyıl bohemyasında (bugünkü çekya) geçiyor. ben daha da bir şey demiyorum.
    dizilerde ve filmlerde durum çok daha vahim. bradd pitt'in kitabına(ilyada) en uygun şekilde hayat verdiği akhilleus karakterini kel kafalı siyahi bir aktöre oynattılar.

    açıkçası dishonored 2 yi oynamadım. dishonored'i bir kaç kere bitirmiştim ama devam oyunu çok açmadı beni. fakat bu oyunun da sjw lobisine kurban gittiğini görmek üzücü. bu insanlar her yerden bir şekilde çıkıp tamamen eğlence amaçlı yapılmış bir yapımı ajanda belirleyicisi olarak kullanabiliyorlar. gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

    oyun endüstrisi zaten oyunlarla hiçbir alakası olmayan para babaları ve hissedarlar yüzünden oldukça kötü günler geçiriyor. bir de üstüne bu sjw lobisinin saçmalıkları üstüne tuz biber oluyor. biz oyuncuların yapacağı tek şey bu sjw lobisine kulak asan geliştiricilerin oyunlarını sonuna kadar boykot etmek.

    edit: bu arkane stüdtosu aynı bokları bir diğer oyunu prey de de yemiş.

    #92649741
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap