3 entry daha
  • toronto raptors un 1-0 önde götürdüğü nba finals 2019 serisinin tsi pazartesi günü 03.00 da oynanacak ve s sport ekranlarından naklen yayınlanacak olan ikinci maçı.

    raptors ilk maçta neden buraya kadar gelebildiğini kanıtlayan bir performans gösterdi ve özellikle savunmada çok üstün oynadılar. bu maçta da seyirci avantajını ve kevin durant in kesin oynayamayacak olmasını iyi değerlendirebilirlerse serinin 2-0 a gelmesi imkansız olmayacaktır. zor bir maç olacağı kesin ve ilk maçta fazla sorumluluk almayan kyle lowry nin hücumda biraz daha aktif oynaması halinde yükü hafifleteceğini düşünüyorum. kawhi leonard iyi bir savunma yemesine rağmen etkili oldu ve yine olacaktır. pascal siakam ise her zamanki gibi x-factor olacak.

    rakipte ise elbette kazanıp seriyi 1-1 ile evine taşıma derdi olacak. burada durantula ya da kavuşacakları için çok daha iddialı olacaklardır. ancak splash brothers ilk maçtaki gibi potansiyellerinin altında kalırsa kazanmaları zorlaşacak. demarcus cousins de biraz daha sakatlığın etkisini atlatabilirse hücumda faydalı olabilir. draymond green ise warriors adına x-factor konumunda.

    ben raptors un evinde hata yapmayacağını ve serinin 2-0 a geleceğini düşünüyorum. sonrasında durant sağlam dönünce aksilik olmazsa durum 2-2 ye gelir ve sonrasında seyir zevki maksimumda kilit maçlar izleriz.

    (bkz: we the north)
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap