1 entry daha
  • sosyal bilimlerde akademik çalışmalar yürüten kişilerin takip etmesinde yarar bulduğum, lisansımı aldığım yüksek lisansımı tamamlamak üzere olduğum pek sevmediğim okulumun ve fakültemin değerli birkaç hocasından birinin sahibi olduğu youtube kanalıdır.

    - kanal gelirleri her ay takipçiler tarafından belirlenen bir hayır kurumuna bağışlanmaktadır (bu konuda sonuna kadar güvenebilirsiniz).

    - istatistik uygulamaları ve paket program kullanımları hakkında güzel videolar bulunmaktadır.

    - bunun yanı sıra yurt dışında master ya da doktora kovalayan genç arkadaşlarımıza bir rehber niteliğinde olup, oralarda bu işleri yapan insanlarla birebir görüşmeler neticesinde süreçlerin işleyişi hakkında bilgi verilmektedir.

    - bir akademik yöntemin püf noktasını gizleyen eski tip hocaların aksine, bilginin paylaşılması ve güzel ülkemizin gelişmesi düşüncesi ile yola çıkmış hocalarımız kanala yer yer misafir olup katkı vermektedir.

    takip edin takip ettirin: istatistik ve analiz youtube kanalı

    not: behçet hocam ve volkan hocam. ilerlediğim alan gereği (finans) derslerinizi hiç almadım ancak arkadaşlarımdan hakkınızda duyduklarım harikulade şeyler. videolarınızda kral. başarılarınızın devamını dilerim. bir esogülü.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap