21 entry daha
  • gerek sahne tasarımı, gerek kostüm tasarımı, gerekse her sahne arasındaki filmlerin donmus karelerini andıran fotografik anlar olsun, cok basarılı bir oyun sahneye koyulmus. oyunun zenginligi izleyicinin dusunce ve hayal etme gucunde yatiyor. cunku oyunun diyaloglarinda bahsi gecen bircok olay oyun esnasinda gerceklesmediginden dolayi, bunlari hayal etmek ve yorumlamak izleyiciye dusuyor. tembel bir izleyicinin kesinlikle zevk almayacagi ve bos bulacagi bir oyun. ama hayal gucunuzu zorlarsaniz ve size anlatilanlari hayal ederek kafanizda kendinize ozgu bir hikaye canlandirirsaniz, cok ilginc seyler yasayabilirsiniz. bu ozgurlugu seyirciye veren sinirli oyunlardan nathalie.

    ayni zamada kişilik ve karakter uzerine de cok ilginc bir calisma. nathalie sonucta iki kadının birlesmesinen olusturulmus bir fiksiyon karakteri olabilir ama aslinda nathalie kim? bunun dusunulmesi lazim. nathalie kariyerinde cok basarili olan ama evlilik hayatinda yenilen bir kadinin olmayi arzuladigi ama olamadigi cekici ve seksi, her erkegin arzulayabilecegi ve erkeklere ihtiyaci olan cinsel ilgiyi verebilecegi bir kadin mi? yoksa bir seksi ve guzel bir fahisenin olmayi arzuladigi kaliteli, kulturlu, saygin ve gizemli bir kadin mi?

    kadin erkek iliskilerine dair sorular soran ve cevaplarini gizli ve gizemli bir sekilde izleyiciye biraktigini dusundugum cok yaratici bir hikaye. cunku biz asla tam olarak nathalie'nin basindan neler gectigini bilemeyeceğiz.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap