285 entry daha
  • yillik ortalama 670 dolar kazandiran bir site var. referal linki ile uye oldugunuz anda size nasil isledigiyle ilgili tuyolarin oldugu 1-2 link atacagim. sonrasi tamamen size kalmis. ben siteye gunde 1 saat bakarak bu tutarlari kazaniyorum. daha uzun bakabilecek, ugrasabilecek olanlar zaten yilda minimum 1000 dolar civarinda kazaniyor.

    yavas yavas ama guvenilir sekilde para kazanmak, ek gelir elde etmek icin sizi de suraya alalim.

    bu nedir once okuyalim diyorsaniz da suraya da alabiliriz

    diger secenekler icin others, shutterstock (diger stok foto sitelerine gore kabul ve kazanc daha iyi), bionluk, ufak capli da olsa blogunuz varsa google adsense, banabak , denebunu, avantajix , artiway, eger kiraya verecek bir odaniz varsa airbnb, yabanci dil varsa onehourtranslate.. daha devami gelecek..

    edit 1: ilk site için artık site içi mesajlaşma özelliği kalktığı için göndereceğim tüyo yazılarına bloğumdan ulaşabilirsiniz.
    edit 2: deneyip kazandirdigini gordugum bir baska anket sitesi swagbucks. once sb adi verilen puanlar topluyorsunuz anket cozdukce veya ysense'te de bulunan aspen tasklarini yaptikca. sonra bunlari ister amazon hediye kartina cevirebilir isterseniz de paypal ile hesabiniza alabilirsiniz.

    edit 3: artiway'den uzak durun, tek basina avantajix yeterli ve cok daha iyi. artiway alinan bonuslarin odemesini yapmiyor.
241 entry daha
hesabın var mı? giriş yap