101 entry daha
  • türk hanımlarının yeni trendi. ünvan niyetine oraya buraya yazıyorlar. hiçbiri samimi olmadığı gibi sapyoseksüel de değiller.

    bir kere dış görünüşünü beğenmediğin karşı cinsin zekasına önem verme ihtimalin çok düşük. tabii ki zekayı öncelik sayan insanlar olabilir lakin bu kavramı salt dış görünüşün önemli olduğu dating app’lere veya instagram’a yazanlar bu gruba dahil değiller.

    bir diğer unsur ise birinin sapyoseksüellik kavramının altına doldurabilmesi için kendisinin de zeki olması gerekir. en azından ortalama veya ortalama üstü bir genel kültüre, yorum kabiliyetine sahip olması gerekir. “ben zekaaa seviyorumm abii yaa” diyen bir oluşuma istediğiniz kadar mantıklı, genel kültür içeren, yorumlama kabiliyetinizi gösterebildiğin düşüncelerden bahsedin. size geri dönüşü “abi ne kafa açtın yhaa, biz de biliyoruz herhalde” seviyesinde olacaktır.

    benim derdim iki şeyle:

    1- karşısındakinin zekasını yorumlayamayacak kadar sınırlı bir aklın sapyoseksüel olduğunu iddia etmesi.(sadece ve sadece trendi yakalama isteği ve farklı görünme çabası)

    2- zeki adam veya kadın partner isteyen bir kişinin yeter şartın sadece zeka olduğuna bizim inanmamızı istemesi. (samimi değil)

    özetle; bir kişi sapyoseksüelliği beğendiği bir karşı cinsle devam edip etmeme konusunda eleme unsuru olarak kullanabilir ama yeter kriteri olarak tek başına değerlendiremez.*
378 entry daha
hesabın var mı? giriş yap